på sommaren istället för på vintern

det skulle vara mycket bättre om nyår var på sommaren!!!


hemma

Nu är jag hemma från Spanien, från svensk vårvärme i Spanien till riktig vinter i Sverige. Det var kul att träffa alla där nere men tråkigt att säga hej då.

 

Det är ju nyår imorgon och jag känner att jag börjar bli sjuk. Hoppas jag klarar mig… säkert inte…


lamporna lyser

Nu sitter jag här i min mosters lägenhet i Spanien. Kan inte säga att det är sol och värme här utan regn och faktiskt ganska kallt. Men det här är ju inte en sol och bad semester utan min familj och jag är här för att umgås med släkt och ha det trevligt nu när det snart är jul. Fick ju gå upp klockan fyra imorse och det gick väl okej. Sov kanske två timmar på planet sedan, men är ändå lite trött.

Vi ska iväg till ett shoppingcentrum snart, cya later.


Igår

Middag med min gamla dansgrupp Fusion. Gott och trevligt.


Förkyld var ordet

Alla julklappar är inhandlade. Ska packa. Imorgon bitti åker jag till Spanien och ska fira jul där med släktingar från mammas sida. Är där till den 30:e sedan blir det nyår här i Sverige.

 

Såg Idolerna Eddie, Rabbi och Calle på Stora Torget här i Uppsala idag...
 

Domique har vi lämnat till några vänner för hon ska inte med till Spanien. Timy kommer sakna henne, jag också. Men hon kommer ha det bra, hon kommer att umgås med hästar och vara i ett stall ganska mycket.

Ska upp klockan fyra imorgon, yey!


2:a gången

Här i Uppsala kom ju all snö för några dagar sedan men nu snöar det igen. Det här inlägget och förra inlägget är väldigt lika dvs. tråkiga och handlar om snö.


winterwonderland

Det snöar ute och nu finns det ett tunt vitt lager på allting. Kommer det kanske snöa ca 15 cm i natt? Det är ju otroligt kallt ute men det skulle ändå vara mysigt att vakna upp i ett winterwonderland.



torsdag den 10 december 2009

Av okänd anledning har jag känt mig deppig de senaste dagarna. Jag har inte lust att göra någonting och är inte direkt optimistisk som jag brukar vara. Men varför? Lovet närmar ju sig men jag har fortfarande plugg. Efter onsdag eller kanske torsdag nästa vecka är jag fri, ett tag i varje fall. Måste plugga fysik på lovet och det kommer att bli awesome.


push it


ännu en till...

... outfit, jag har på mig en ny flanellskjorta som är väldigt mysig och bekväm.



Igår hade jag typ träningsverk i rumpan utan att ha tränat och idag är det vänstra lårets tur, hmmm, weird. Hade tänkt få riktig träningsverk idag, ska nämligen och träna snart.

 

Hade nationella prov i matte D idag i fyra timmar, det kändes ok men hoppas bara det gick ok också. Skönt att det är över i varje fall. Inge mer matte för mig, glädje!


anonym

Så här såg jag ut idag, hade på mig en ny blus från h&m.




Ansiktet kom inte med idag... hmmm


oh yes

Igår kväll gick jag föresten ut och åt med Linnéa och Oline. Oline är en högstadievän som jag inte har träffat på länge. Det var god mat, minnen och väldigt kul. Det var precis som vanligt med våra konstiga observationer.

                                                                                                                                 Nu ska jag plugga matte.


mörkt

Var uttråkad idag så jag tonade håret. Är nöjd.



FYI

- jag har fortfarande ont i armen men mår bra annars, rackarns spruta


I know what to wish for!

Yepp, var på saco mässan idag. Nu vet jag exakt vad jag vill studera och göra efter gymnasiet, I wish! So that is what I'm wishing for this Christmas... or a ponny.



Bilden har inget med inlägget att göra men det är Doggie D i farten


don’t feeling super

Jag stannade hemma idag, don’t feeling super. Det är konstigt för man är typ fakesjuk, det är inte på riktigt även fast jag känner mig sjuk. Eller är man sjuk på riktigt, det känns i varje fall som man är låstassjuk eftersom man är det pga. vaccinet. Did that make any sense?

 

Det är ett winter wonderland ute eller mer ett ice-cold frost wonderland. Det jag hade tänkt göra idag när jag är hemma är att gå ut i wonderlandet me Domique, försöka plugga matte och kanske läsa lite ur new moon, läser den en gång till.


Symptom

 

  • Ont i armen
  • En aning ont i halsen
  • Lite ont i huvudet

svininfluensan

Då var vaccinet mot svininfluensan taget. Får se hur jag reagerar, kommer jag ligga hemma sjuk imorgon…? Och hur kommer resten av familjen reagera? Spänningen är olidlig!

To be continued…


RSS 2.0