Timy

Här får ni en liten och inte så speciell bild på Timy som är min kusin Clara och min moster Cecilias hund, numera är det väl Jordis hund också... Han är en smal liten yorkerterrier. Nu när alla dom fyra är här och hälsar på (dom bor i Spanien) leker Domique och Timy mycket, vilket är kul!

fråga

Det blev lite shopping med Ceci och Clara på Gränby idag efter skolan. Fick med mig några saker, bra saker. Ska jag visa det jag köpt på bloggen? Fast jag vet inte om jag vill att den här bloggen ska vara en "sådan" blogg, med "sådan" vet jag inte riktigt vad jag menar men ni kanske fattar... tre fina saker i varje fall. Ni få som läser kan ju skriva vad ni tycker, ska jag börja lägga upp bilder på det jag köper...?

Hade ju prov idag, i biologi om nervsystemet, hormonsystemet och immunförsvaret. Gick helt okej, kommer inte ihåg alla detaljer men men.

dimmigt i staden


eftersnack(?)

säsong 2 avsnitt 16 av 90210. all naomi relaterad drama tycker jag är tråkig, skönt att dixons mamma är borta nu (det var lite tråkigt), man vill ju eller jag vill att navid och adriana ska bli ihop igen, hon kommer typ bli som marissa i säsong två... sedan gillar jag faktiskt annie nu (vet att det är en del som inte gör det) och det ska bli spännande att se vad som händer med jasper och hon och liam...

jag tycker att 90210  växer och blir bättre och bättre, ingen top top notch serie kanske men inte som gossip girl i varje fall. enligt mig har gg verkligen sjunkit, synd... hoppas det blir roligare snart. gg är säkert tråkigare nu för att blair och chuck är ihop, men det var ju det man ville förut...
nu måste jag skynda mig till sången, cya.

nu ska jag se det nya 90210 avsnittet

- spännande, eller hur...      eller inte...

c'est la vie

det blev en kort dag i skolan och nu har jag påsklov, torsdagar är jag jämt ledig och på fredag är alla lediga. så jag har mitt sista lov någonsin i gymnasiet nu. men jag är inte en sån som nojar över sådana saker, livet fortsätter ju även efter gymnasiet. men ibland kan det faktiskt vara svårt att tro, shit vad snabbt de här tre åren har gått, c'est la vie i guess. men jag ska inte noja som sagt för jag har ett fint liv.



i'm keeping the good work up

har pluggat, ätit och nu ska jag fortsätta plugga. ähh så jobbigt är det ju inte... om inte ens 24h är ju provet över och så slutar man ju tidigt imorgon onsdag!


30mars

solen skiner men det är ganska kallt, men jag måste plugga. imorgon är det över! fast inte så länge...



full mage

Vi åt middag för en stund sen och fy vad mätt jag är!

Det här med desgin är svårt.


måndag

I morse när jag lämnade huset regnade det inte, efter några minuter började det att regna. Inte kul att vara blöt i skolan, usch fy och bläää. Nu är jag hemma, torr, har ätit mellanmål och kollat på Discovery program. Har en fin blå blus på mig. Clara, Cecilia och Jordi är inte hemma nu, jag får passa på att plugga...


beautifullove


koja

Pluggandet går väl bra, finns lite folk som distraherar så det blir en del pauser. Men utan pauserna skulle jag nog inte orka. Under pauserna retar jag min kusin.

 

 

Jag vill bygga en koja


jäst

Dagen började med plugg, pga den starten blev jag degig. Men nu efter att ha varit ute känns det bättre, nu måste jag bara fortsätta plugga.

 

 

 

 

Snart vill jag fixa ny design...

 


Julie & Julia

Filmen Julie & Julia handlar om en kvinna, Julie som flyttar från Brooklyn till Queens med sin kära man. Hon hamnar i en 30 års kris och får för sig att börja blogga. Om vad vet hon inte men sedan föreslår hennes man att hon ska börja skriva om mat, eftersom att hon gillar mat och att veta vad som ska hända om man mixar ihop några ingredienser. Så Julie börjar blogga om mat, hon ska blogga i ett år och ska laga varje recept ur en kokbok. Kokboken är skriven några år tidigare av Julia som flyttade till Frankrike med sin man. Hon tar matlagningslektioner och bestämmer för att skapa en kokbok om fransk mat för amerikanska kvinnor. Mycket mat laggas i filmen och efter ungefär två timmar är filmen slut, man själv är inspirerad (lite i varje fall) och slutet eller sluten, eller vad man nu ska kalla det, är så förväntande klyschigt.

 

 

 

 

Helt okej film, jag skulle nog ge den hmm… 3/5 eller kanske 3,5/5. Värd att se i varje fall. Får inte glömma att säga att fina Meryl Streep spelar Julia och Amy Adams som gör ett bra jobb spelandes Julie. Julie & Julia gick på bio för ett tag sedan och finns på dvd.

 

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre, det är sånt som händer när man bloggar sen I guess. Glöm inte att ställa fram klockan en timme. Puss


Släckte ni lamporna?

Här hemma gjorde vi det...

kort

Ýes, släktingarna kom igår. Idag har vi åkt längd skidor och grillat korv i skogen... det var lite svårt.


rad

Var på Media Markt igår. För mycket folk, galet. Timotej var där också och uppträdde. Jag fick ivarje fall med mig The Office säsong ett med mig hem.

campus

God morgon allihopa. Det är fredag, fredag, fredag! Idag kommer min moster, hennes kille och min kusin hit på besök från Spanien. De ska stanna här ett tag och det ska blir kul. Juste de har en hund också, han är liten och åker med så Domique får en kompis här hemma.
Skolans schema ser ut så här:
Fysik
Håltimme, vad skall göras här...?
Drama
Sen har jag sång också.

25 mars

Våffeldagen idag! Jag är hungrig och det finns typ inget att äta hemma så när jag tänker på våfflor smälter jag nästan. Jag har en känsla av att det faktiskt kommer att göras våfflor här hemma idag, smarrigt. Våfflor, våfflor, våfflor.


i <3 VLC

Igår var det ett år sedan min klass åkte på utbyte till Valencia, Spanien, jag blir nostalgisk. Kul det var! Skulle jag lägga upp alla roliga bilder skulle det ta ett tag...


they're taking the hobbits to isengard

Modevisningen var okej. Jag förstår att det måste vara svårt att designa kläder så man kanske inte ska vara så kritisk, men jag gillade typ inget. Förutom en tjej i min klass kollektion som jag tyckte var riktigt fin faktiskt. Nu kanske man kan tro att jag tycker så här för att hon just går i min klass men lita på mig, den var snyggast. Men bra jobbat till allihopa.

 

  • Tjejen på bilden liknar en alv, gillare.
  • På de två tidigare modevisningarna som har varit på Katte så har jag med min ex dansgrupp Fusion dansat...

 

 


it's not a secret

Imorgon måste bli en effektiv pluggdag. Så här tror jag jag ska göra. Jag slutar klockan 15:10, sånglektionen börjar 16:30. Blir kanske bara 40 minuters plugg, så jag kommer behöva plugga efter sången. Jag tror det kommer bli problemet, hemma finns DATORN. Nej datorn ska inte distrahera mig. May the force be with me and not with the computer.

 

To be continued...


Ny officiell Eclipse poster


tisdag

Kort skoldag som känts som lång. Pissigaste vädret. Snart ska jag plugga. Domique är söt. Modevisning ikväll.

 


what time is it?

Nu går jag snart och lägger mig. Första lektionen imorgon är spanska och då ska vi se på film, Pans Labyrint. Hörs imorgon.

2012 - vi blev varnade

I vardagsrummet rullar filmen 2012 på teven. Trodde den skulle vara ganska bra, helt okej i varje fall men den är ju ganska värdelös...



Den får 2,5 poäng utav 5,0 möjliga.

Serier och filmer är ett tema som återkommer mycket, därför gör jag en ny kategori. Den får heta (trumvirvel) "Serier & filmer". Alla förstår nog vad för slags inlägg som kommer att hamna under den kategorin.

men det är snö ute

Orkidéerna här hemma har börjat blomma fint.


deal with it

Och så snöar det igen. När jag var ute kändes det inte verkligt, var ju inställd på att det inte skulle snöa mer. Men snön som faller nu försvinner troligen ganska snabbt. Snart ska jag plugga, måste erkänna att det inte är något jag har gjort på ett tag…

 


blek i jeansshorts


everyone

 

Skins avsnittet var bra, väldigt bra. Kanske säsongens bästa enligt mig. Slutet har säkert alla olika åsikter om, det kanske är taskigt att avsluta den här generationen med en ”cliffhanger”, men jag tycker inte det gör något för det blev ändå bra.


loose waist loose leg

De här jeansshortsen köpte jag igår.Väldigt nöjd är jag. H&M, 249 kr. Senare kanske jag visar hur de sitter på...

i'll miss u guys

 

Nu ska jag se det sista avsnittet med det här Skins-gänget. Snyft… Underbart gäng det har varit, det spelas en ledsam låt från spotify-listan nu, skulle faktiskt kunna börja gråta.


rome & coke

Så från igår då jag inte gjorde speciellt mycket till idag då jag lämnade hemmet åtta och kom hem halv åtta på kvällen. Lite skillnad… Denna dag såg ut så här då:

 

-        Kemilab

-        Uträkning av det vi gjorde på kemilaborationen, tog år och dagar.

-        Lunch

-        Håltimme

-        Drama, grupparbete. Min grupp spelar in en film, kul!

-        Mat på stan med Ylva. Café Årummet, vad gott det var!

-        Sånglektion, alltid lika kul.

-        Hem, på vägen hyrde jag film åt Martin.

 

 

Yey, en bild på Matilda från då vi spelade in drama filmen!

 

Nu är det skönt att sitta här, familjen är där nere men jag njuter av att vara själv på rummet med musik i hörlurarna. Det finns massa saker att se, så se ska jag göra nu.

 

Trött


Yorke

Igår torsdag var jag ledig, men inte gjorde jag något speciellt för det. Vaknade halv ett, ja halv ett, kändes totaly weird. Jag matade på med härliga The Office avsnitt, gick på pianolektion (fick en new moon låt, får se hur det går…) och sedan gick jag också på ett intensiv pass. Såklart gick jag ut med Domique också.

 


very, very interesting

Varje dag kan man eller i alla fall jag känna mig och bete mig på olika sätt. Litet urval på hur jag kände mig eller/och betedde mig får ni här:

 

-        Som ett barn

-        Som en etta

-        Som en ”creepy old man”

-        Som en gris

-        Som en vuxen

-        Som mig själv!

 


painpainpain in a green hat?

Det är väldigt svårt och fruktansvärt läskigt att cykla nu när det finns is på vägarna. Typ varje dag när jag cyklar halkar jag nästan med cykeln, idag ramlade jag hårt och fick ont i knäna. Ramlade bom på marken, hårt på knä och händer. Nu är båda knäna blåa och det vänstra började till och med att blöda så nu har jag några små sår.

 

+ det är St Patrick’s Day idag

 


two lovely girls

Idag kom Linnéa hem och det var kul att träffa henne efter sin semester i Egypten.

Förövrigt vill jag gratta Johanna på födelsedagen, hon fyller 19 år idag, grattis!!!


16

Det var högskoledag idag, just FYI liksom. Måttligt intressant var det...

rosetter

Köpte dom här hårspännena idag, ca 30kr från H&M.


back on track?

Var iväg och tränade för en stund sen. Har inte tränat på typ en månad, det blev ett medelpass. Inte för hårt men jag känner att jag ändå kommer få träningsverk.

 

Det var en liten översvämning i ett av rummen i källaren idag, ett rör läckte. Vattnet var iskallt och just nu ser jag på The Office, klockrent.


samma sol

Jag har tagit en lång promenad med pappa, Martin och Domique. Åt nyss lunch med mumsiga vofflor till efterrätt, gott!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Paris i somras. Vi hade gått hela dagen, mina fötter var döda. Vi vilade och svalkade fötterna i fontänerna utanför Louvren, megaskönt.


hit och dit


Vi hade lite middagsbjudning här hemma och nu har alla gått hem, ja vi såg melodifestivalen. Vet inte riktigt vad jag tycker, även fast Anna är duktig. Orka bry sig.


slippery

Igår halkade jag en gång när jag cyklade, idag en till gång. När jag halkade andra gången fortsatte jag gåendes, några hundra meter senare halkar jag nästan igen.


take it of

Nu har solen varit framme i typ en vecka och alla tycker nog att det är härligt. Idag när jag gick igenom stan var det livfullt där. Mycket människor, sol och flera stånd inför bandyfinalen nästa helg. Det var verkligen vår i luften, jag gick utan vantar och mössa och bara njöt.

 

Har städat tre toaletter, mitt rum är kvar, blääää. Kläder överallt. Sedan måste jag in i duschen. Nej först måste jag äta något, kände nu hur magen kurra.

 

 


Very unexpected

Jag har nyss sett det senaste Skins avsnittet, det var Effys avsnitt. Det var ett ganska tråkigt avsnitt, men slutet finns det inga ord att beskriva utan att spoila för mycket, ”OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, snyft” kanske duger. Men nej nej nej, shit. Vad ska nu hända?

 

Bara ett avsnitt kvar nu.


sov gott


Eclipse trailer


here comes the sun

Det blev Shutter Island igår, den var bra så se den.

 

Idag torsdag är jag som vanligt ledig. Vaknade vid halv tio (lyx), åt frukost, såg ett The Office avsnitt, gick ut med Doggie D, gjorde mig i ordning och sedan begav jag mig till stan. När jag vaknade var det molnigt men när jag skulle gå kom precis solen fram! På stan gick jag runt lite i butiker och kollade om sommarjobb och så köpte jag ett ljusrosa nagellack och gula knapp-örhängen. Nu är jag hemma.

 

Smakade förresten vitamin water - lemonad, den luktar medecin men smakar skapligt gott, inte någon stor sensation men kul att smaka något nytt. Kanske inte riktigt värd 25 spänn... I GG säsong 2 avsnitt 1 så är det ju en fest då alla har vita kläder, det var en fest för just vitamin water.


Biomys

Jag har nyss ätit middag med pappa och Martin, just nu ser jag de sista minuterna på de nya 90210 avsnittet och snart ska jag ner på stan och så blir det biomys med Matilda, Shutter Island kanske det blir.


10 sekunder lång ECLIPSE trailer!!!

Jag säger bara, wow vad spännande. Imorgon tror jag det kommer en till trailer som är 90 sek lång. Men den 12 mars när Remeber Me har världs premiär kommer man kunna se första långa, "riktiga", de visas på premiären av Remeber Me.


vi vet vad vi ska prata om i korridorerna

Ännu en håltimme, så tråkigt! Första lektionen var biologi men samtidigt pratade Hans Rosling i aulan, så vi gick och lyssnade på vad han hade och säga. Han var riktigt bra och han sa intressanta saker om folkmängden på jorden och att man inte längre bara kan dela upp alla länder i två fack i – och u – länder. Visste ni att han har gått på Katte? Han är tydligen ganska känd men inte visste jag vem han var innan idag. Men nu vet jag, så något nytt har jag allt lärt mig idag.

 

Håltimme som sagt spanskan var inställd, följt med lunch så jag börjar inte för ens vid tolv. Great. Ska skriva förra veckans spanska läxa som var att skriva en kommentar om boken ”Amor, curiosidad, prozac y dudas” på Fronter forumet. Sedan har vi fått ännu en bit att läsa.'

 

Ännu en fin och solig dag! Glädje.


Gitter

Jag ogillar ordet "gitter" väldigt mycket. Ingen aning varför, kan ju vara att jag relaterar det med fysiken.  Men uppgifterna som handlar om gitter är inte så speciellt svåra så jag tror att det bara är ordet som är fult.

Inom fysiken är ett gitter typ en yta med massa små punkter.
What ever.

gitter

Nu är Linnéa darling i Egypten, skönt för henne. Om du läser det här L så ville Henryk att jag skulle meddela att ljusvågor inte bara är vågor utan kan vara partiklar också, just FYI liksom.

 

Bilden är från Nice - 08. Den har inget med inlägget att göra. Utom att det var varmt då och Linnéa är i ett varmt land och det har varit ganska varmt, soligt och vårigt i Uppsala idag. Nice - 08 som sagt, var där med Sofie och Linnéa.

 

Dagens citat:

”Sov tryggt, du är mer partikel än våg.”

 


Mars 8, 2010

Jag har mumsat i mig lite äpple och chips samtidigt som jag har sett aktuellt, Svenska Hollywoodfruar och Glamourama. Skojsigt och gott. Nu ska jag äta ett till äpple, se något mer och sedan sova.

Life is too short


så trött bara

Innerst inne bryr sig ingen. Alla är bara själviska och klagar på onödiga saker. Varför kan man känna sig så ensam? Varför ska jag bry mig om ingen bryr sig tillbaka.

 

Jag kanske bara skriver det här inlägget för att skriva av mig kortvarig ilska och egentligen inte menar det. Men det mesta man säger eller skriver tror jag man någonstans inom sig faktiskt menar, även fast man skämtade, bara ville skriva av sig eller om man under stundens hetta när man bråkade med någon sa något taskigt.

 

Så jag känner mig förmodligen ensam och less på en del saker. Trots att man kanske har många vänner, bästa pojkvännen och en toppenfamilj kan man ändå vara och känna sig ensam.

 

Var dig själv. Det är du själv som du behöver mest i hela vida världen.

 

Bara om en halvtimme mår jag troligen tvärtom, men vem vet. Tillbaka till optimistiska Mikaela, vilket inte alltid är lätt...

 


varje måndags tråktimme

Sitter i skolan och har en tråkig håltimme. Den började med lunch, fortsatte med promenad med Sofie och avslutas förmodligen med tråk framför datorn. Solen skiner i varje fall, vilket den inte alltid gör och jag har bara på mig ett par strumpbyxor. Ett par strumpbyxor = inte så kallt, men det är inte så varmt att man kan skippa dunjackan.

 

Jag har två lektioner kvar, engelska c och kemi, pepp. Börjar 13:20, men eftersom den här datorn visar fel tid (05:36) vet jag inte vad klockan är. Det finns ingen klocka i närheten heller. Jag har tre armbandsur, en vet jag inte var den är, en annan som bandet är sönder på (bara att fixa) och den tredje som lever sitt eget liv och ställer om sig själv (?). Mobilen ligger i skåpet. Men sen till lektionen ska jag inte vara.

 


katte goes varsity

Nu kommer Varsity jackorna till Katedralskolan. Vad jag vet så är det ingen annan skola i Uppsala som har sådana. Det skulle vara råballt att vara ägare till en… Är den värd 500 spänn?


Alice, the real Alice?

 

Jag hade en fin upplevelse i biosalongen igår kväll med Linnéa och Matilda. Vi fick leva oss in i Alice underland. Det var fantastiskt. Sedan somnade jag och Matilda hemma hos mig och levde oss in i drömmarnas världar.


kort hår

 

När man har långt hår får man ibland lust att klippa av det. Jag är i en sådan period just nu. Speciellt när man ser bilder på t.ex. Jessica Alba som ser vårfräsch i kort hår, snyggt. Men jag får bara vänta tills perioden är över för om jag skulle klippa det vet ju alla med långt hår att man innerst inne ångrar sig. Men what the fuck det är bara hår, eller?


Inspiration

Jag har inte tänkt så mycket på hur jag vill klä mig i vår, tjejen ovan ser grym ut i varje fall. Inspiration.

börjar bli friskare... peppar peppar

Nu är jag hemma efter att ha åkt skidor och ätit makor i skogen. Solen lyste och det blev väldigt ljust ibland, hur skönt. Väldigt strak sol och jag kan redan se att jag har fått lite fräknar.

 

Igår såg jag och Linnéa på JJ’s avsnitt. Jag gjorde inte så mycket mer. Eller juste jag såg på How to make it in America och jag gillar det strakt, det har bara sänts fyra avsnitt så nu är det bara att börja följa den serien också. Man får Entourage vibbar… inte för jag har kollat på Entourageså mycket.

 


Nykär...

… i Vampire Weekends senaste album, Contra.

 


How to make it in America

Förresten How to make it in America heter serien jag skrev om i förra inlägget

5 mars

Skoldagen bestod utav kemilaboration, håltimme då jag och Linnéa fikade och hade det trevligt på stan och sedan blev det tillbaka till skolan för att ha drama då vi började med grupparbeten, det kan bli kul. Nu ska jag titta på en till ny serie, jag har sett introt som jag personligen tycker är awesome. Ta en titt!

Fint och soligt det var idag!

(Vågar jag säga att våren är på väg(!?), eller skrämmer jag bara bort den då?)


VÅREN ÄR HÄR!

På en löpsedel idag stod det med stora bokstäver ”VÅREN ÄR HÄR!”. När jag läste den snöade det för fullt och det blåste, så det verkade inte så lovande. Aja den kommer väl så småningom, i södra Sverige har man väl kunnat meddela att det faktiskt är vår (sju dagar med plus grader).

 

Inte är det vinter på den här bilden, härligt!

 

Någonting jag har gjort idag är att se på Superbad och ätit godis med Matilda. Superbad är typ alltid lika bra. Vi gick till stan sedan där jag köpte en väldigt prisvärd och fin halsduk. Efter jag hade haft min pianolektion cykla jag hem och gick ut med Domique i det här vädret. Nu ska jag se en film Valentine’s Day, inte bästa kvaliteten men det funkar. Det kommer nog att lukta lite ostigt.

 


En kulturell afton

Vid klockan sju ikväll var det teatertime med dramagruppen från skolan. Det var tydligen ganska obligatoriskt men läraren kunde ju inte tvinga dit en men jag gick i varje fall. 25:- var den värd. Det var en musikal och jag tror att den hette ”När musiken tystnar”. Den handlade om fyra ungdomar som tog studenten. En tjej som hade fått stipendium, var den ”duktiga” flickan och verkade ha en ljus framtid. En till tjej som hade haft en tuff uppväxt och var inte direkt pepp på sin framtid. Det var en kille som var chill och den som festade mest kanske. Sedan var det en kille till som var ”tönten”, kär i den tuffa tjejen och hade aldrig vågat säga det till henne. Plötsligt hade sex år och det var finnanskris och året var 1992. Det skulle ta jäkligtlång tid att rabbla upp allt som hände men framtiden för dom här fyra blev inte som planerat och sedan visade sig att ingen hade jobb pga. finanskrisen (en var bara slö). Men mot slutet verkade det som att allt skulle kunna bli ganska bra igen.

 

Nu är det snart True Blood på tv(!), jag dör…


She's acting like a kid

Fortfarande förkyld, förkylning dö! Har haft lock för öronen hela dagen, så jag har varit totalt isolerad från omgivningen och när jag äter hör jag allt tusen gånger bättre, tugga efter tugga.

 

Skolan var bra, lite läskig bara men det ska jag inte gå in på.

 


Life Unexpected

Efter skolan var jag hungrig och trött så jag åkte hem och gjorde i ordning mellanmål. Jag hade även lust att kolla på något men hade inget att titta på, inga nya avsnitt och Weeds har jag sett klart. Sedan kom jag ihåg den nya serien ”Life Unexpected” som jag inte hade sett, som har gått ett tag på tv i USA. Jag såg första avsnittet och åt det goda mellanmålet. Nu ser jag det andra avsnittet (totalt sju hittills). Jag gillar den, inte den bästa men vilken serie är det egentligen. Den kan bli lite cheesy ibland… Varför tar du inte en titt?


Studentmössan...

... är här och den är jäkligt fin också! Grönt band (ser blått ut på nedersta bilden dock), grön glittrig sten, guldtexten ”Clase Española”, Katedralskolan broderat på baksidan, Upplands flagga i mössan och något vapen på huvudet (kommer ej ihåg om det är Upplands eller Sveriges…). Grön sten och grönt band står för att jag har gått natur och jag måste säga att jag är ruskigt stolt över mig själv för att ha klarat hela programmet (snart så), natur är jobbigt men det kommer kännas väldigt skönt att ha klarat det!

 

Studentklänningen har jag faktiskt redan köpt så nu är det bara vår och den 4 juni som fattas!

Pink it is

Okej jag har bytt header, den kanske inte är speciellt speciell. Men pallade inte ha kvar den gamla och jag pallade inte heller att krångla med någon ny komplicerad.


Första mars innebär: första skoldagen efter lovet och första vårdagen.

Just nu sitter jag i skolan och har håltimme och det är kallt. Har haft en lektion och lunch. Lektionen – Spanskalektion, om det spanska inbördeskriget och det var en rätt chill lektion faktiskt. Lunchen – Vid den tiden låg jag fortfarande och sov på lovet så den var inte så aptitretande.

 

Det är kallt här i skolan och det är snöstorm ute, jag vill hem. Men jag har denna håltimme plus två lektioner till kvar.


Första vårdagen – snöstorm, men imorse när jag var ute med Doggie D hörde jag fåglar kvittra, vårtecken(?!).

 

Om jag minns rätt tror jag att den första höstdagen faktiskt var väldigt höstig jämfört med dagen innan. Även första vinterdagen var väldigt vintrig och kall jämfört med dagen innan. Men inte första vårdagen alltså, får ge moder natur några dagar helt enkelt. I helgen började dock snön att smälta så fint, så hoppet om vår växte inom mig. Men nu får ska jag glömma vädret och ”håltimma” vidare.

 

 

Mjau


RSS 2.0