That what she said

Det verkar som om Steve Carell kommer att lämna The Office efter nästa säsong... Jag är stum. Kan inte tänka mig serien utan Michael Scott. Om serien sen skulle ta slut efter en säsong utan honom gör kanske inte så mycket, jag menar de säsonger som finns är ju så fina. Många funderingar kring detta... Vad kommer Michael ta vägen i så fall och vem ska ersätta hans maneger roll... Jim, Dwight eller någon helt ny...?
Någon bild jag hittade:


fingrar och tår

Sweeney Todd är på tv, kanal 9. Mmmm, nu är jag sugen på paj...

lila & rosa

Jag har inte mått bra idag så jag har varit inne och inte gjort så värst mycket. Gick iof nyss ut med Domique, gosh vad varmt det är ute. En blombild kan ni få njuta utav...


minimyror

Igår åkte familjen ut till kusten och solade och badade. Badade i havet för första gången i år. Det var kallt och svårt att ta sig upp ur vattnet pga alla sjöväxter på stenarna. När man försökte ta sig upp åkte man tillbaka och drev ut lite mer. Sen så blev jag pissad på av två pissmyror, en gång på rumpan och en gång på magen. Det gjorde ont. Men det var skönt att komma ut.


Sick of love

Jämt när jag hör den här låten tänker jag på studenten. Då fina människor dansade för mig, sedan kastade mig i luften och till slut överraskade mig med en ny cykel.

mördarhästar

Midsommarfirandet började inte så tidigt för min del. Vi halv fem befann jag mig hos Matilda med henne själv och Johanna. Sen det blev det typ Sunnersta med grill. Aja, slutade i varje fall på en chillare fest. Gick därifrån till Johanna vilket är långt, sen åt vi mackor och gick och la oss. Det blev inte så värst traditionellt med midsommarstång och liknande men visst blev det en bra. Kameran användes så flitigt, eller inte.


Todo por Uruguay

Innan jag nämner midsommar vill jag bara säga (skriva) att Uruguay är i kvartsfinal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 - 1 mot Sydkorea. Fotboll är stort i Uruguay, VM guld har dom fått två gånger. De vann första VM någonsin 1930 och sen vann de 20 år senare 1950 också. Att det går bra för dem är hur kul som helst. Fotboll har nog aldrig varit såhär kul att se. Nästa vecka spelar de mot Ghana. Men fram tills dess finns det andra spännande matcher att se.



Diego Forlán es el mejor! Suarez tampoco es malo

Bad

Idag blev det sol och bad. Med Matilda, Linnéa, Johanna och Johanna. Efter lite krångle cyklade vi till Sunnersta så det var en bit. Det var fin, fint väder och jag badade för första gången (badade två gånger), vanligtvis brukar mitt första dopp vara gaska tidigt men inte i år.  Vattnet var kallt men man vande sig och det blev skönt. Känner dock nu att jag har fått lite ont i halsen igen, hmm... Stackars Linnéa fick bankkort, ID-kort och förarbevis snott från mopeden. Surt. Johanna får stå för bilden.


Prince of Persia

Var och såg Prince of Persia idag, med Martin. Jag tycker det är rätt svårt att betygsätta en helt okej film precis efter man har sett den, eller det kanske jämt är det för mig så jag tänker inte göra det. Just nu tycker jag den var bra i varje fall.

 


The Rebound

Jag har en lista med filmer som jag vill se. Allt från actionfilmer till löjliga komedier. Ikväll såg jag en komedi som heter The Rebound. Huvudrollerna har Catherine Zeta Jones och Justin Bartha (från underbara The Hangover). Filmen hade en del roliga ögonblick. Har du lust och se en romantisk komedi som är lite bättre än massan kan du se den.


Miley Cyrus

Hon släpper ett nytt album som heter Can't Be Tamed. I samband med albumet har hon börjat med lite mer vågad klädsel. Här är ett exempel:

Vad tycks?

boksommar

Beställde nyss hem fyra böcker. Vill att dom ska komma nu, nu, nu. Men jag har nyss börjat läsa Boktjuven, rätt bra bok redan från början.

Uruguay är vidare!

Såg såklart Uruguay - Mexico matchen. Uruguay vann med 1 - 0, najs. Uruguay går då vidare till åttondels final (eller vad det heter). Mexico går också vidare men Uruguay hade mest poäng i sin grupp, de andra lagen var Frankrike och Sydafrika.

Eclipse promotion i Stockholm

Igår var Taylor Lautner och Kristen Stewart i Stockolm. De promotade Eclipse och sedan var det ett fan event på Hovet, 9.000 fans var närvarande. Jag var inte där. Här är några bilder från när de var på Hovet.


Finaly

Äntligen har jag gjort om lite här på bloggen. Fint och lite somrigt tycker jag.

22 juni

Hej där.

Tisdag och det är varmt ute. Pallar inte ligga i solen så jag, Martin och D leker med vattenslangen. Sebbe håller ut och steker på i solen.


Lite mer...

Favorit låten ur den tecknade filmen som nämnts en del. Såklart är låten på spanska.

Warning - GG spoiler

Let's talk Gossip Girl.

Säsong tre som avslutades för ett tag sedan var inte direkt en stark säsong, ganska tråkig. Det ska bli en fjärde säsong och på nätet finns ju såklart lite att hitta om den kommande säsongen. Det känns som om att skaparna fattat att GG inte är på topp, eftersom att en del saker som det skrivs om som kanske ska hända liknar säsong ett (den bästa säsongen enligt mig). T.ex så kommer kanske Serena och Dan dra sig till varandra mer. Sen kan ju inte Chuck dö (eller?), så det kanske blir lite jakt så småningom med Blair. Inget av det jag har skrivit är ju säkert men spekulera om vad som skrivs och hur säsong tre avslutades kan man ju göra. Hoppas iaf att GG blir lika bra som förr eller kanske bättre... Alla älskar ju Gossip Girl och hoppas på bättre tider...

Svanprinsessan = La Princesa Cisne

Tack vare en trogen bloggläsare vet ja nu titeln på den tecknade filmen jag skrev om i inlägget om bröllopet. Svanprinsessan är titeln, men eftersom jag som liten såg de flesta tecknade filmer på spanska minns jag mer titeln som La Princesa Cisne. Bra film alltså.
På tal om tecknat. Såg att det fanns någon nyare film med Tingeling som jag nu blev lite sugen att se...

Konstigt och osammanhängande

Drömde en så konstig dröm i natt. Vanligtvis kommer jag inte ihåg drömmar men imorse när jag vaknade var denna dröm så logisk och jag kom ihåg allt, nu är det inte riktigt så... Drömmen i punktform:
  • Min familj och jag bodde i centrum i någon lägenhet.
  • Från gatan såg jag en man i Sebbes rum. Tjuv typ. Han hade långt mörkt, lockigt hår.
  • Drömmen kretsade kring antingen om att vi skulle hitta den här mannen eller om vi flydde. Tror det först nämnda.
  • Vi var på platser jag aldrig varit på förut. Som inte existerar säkert.
  • Utanför Wayne's på Drottninggatan i Uppsala la sig någon gammal gubbe ner på marken och gjorde sit-ups. Han ville ha hjälp av Sebbe och Sebbe hjälpte honom. (?)

Plåga

För några dagar sedan var jag mamma och pappa och cyklade mitt i natten. På väg hem spöregnade det och igår och idag känner jag att jag har ont i halsen. Inte så kul...

Förra sommaren i Spanien

prinsar och prinsessor

Efter att ha varit ganska inaktiv här på bloggen tänkte jag skriva något om bröllopet. Lite sent kanske men wtf. 

Tiden innan Victorias och Daniels bröllop var jag inte så taggad och tyckte inte det var så spännande. Men dagen innan bröllopet fick jag något ryck och blev taggad. Jag ville tom köpa allt i deras serie som man kan äta (gjorde inte det dock). Hmmm... varför? Kanske för att som liten gillade jag prinsessor och sånt. Jag kommer ihåg en tecknad film som jag inte kommer i håg titeln på men det var någon prinsessa som förvanlades till svan men det jag vill komma till är att min favorit del i den filmen var när det var dags för bröllop och massa finkläddda prinsessor kom till slottet.. Antagligen vaknade filckan inom mig till liv. 

På bröllopsdagen fick jag med mig hela familjen till Stockholm, haha (Sebbe köpte iof en golfklubba... så han åkte nog med av en annan anledning). Det var mycket folk och vi hann inte se så mycket eftersom vi var tvugna att vara i Uppsala vid halv sex. Men vi spelade in allt och jag har kollat på en del. De verkar ju väldigt kära och Victoria var väldigt fin. Jag är glad för deras skull. Daniel har varit så stel men i mina ögon mjuknade han lite efter det där (lite töntiga men ändå gulliga) talet. Victoria gillar jag bara mer nu, hon verkar så snäll.
Det var roligt att se alla kungligheter från andra länder, lite tråkigt att det Britiska kungahuset var så dåligt representerat.





Långt inlägg och det är ju inte så attraktivt att läsa men orka bry sig. Nu ska jag se lite mer på matchen mellan Portugal och Sydkorea där det nyss blev 4 - 0, har sett en del matcher fakitskt. Men hejar ju på Urugauy och det går ju ganska bra för dom, kul.

 


bockat

Solat (bränt mig lite) - ckeck
Läst, dock inte körkortsteori men det är ju nyttigt att läsa - check
Städat rum - check
Joggat - check, törstig (bilden)
Duscha - check
Läsa körkortsteori - ska göra det nu


Pretty little liars

Vill tipsa om en ny serie som sänds nu på sommaren borta i Usa på kanalen abc family. Pretty Little Liars, serien kanske inte är jättenytänkaned men helt okej ändå. Istället för att förklara så att inlägget blir för långt lägger jag up trailern. Hittills har två avnitt sänts.

 




Okej inte den bästa trailern man har sett men har ni tråkigt kan i ju ta en titt.

 


Congratz

Igår spenderades mestadels av dagen åt att fira Sebbe som fyllde 17 fina år. Har ju självklart grattat honom personligen på olika sätt men nu gör jag det här på bloggen. Grattis Sebbe!!!


Jag och Sebbe i Rio för ganska många år sedan.


Hej

Det var ett tag sen. Men jag lever. Har inte allt för mycket på G.

Sov hos Matilda, vi började kolla på filmen Precious. Vi började men såg inte klart den, ganska hemsk. Idag har jag inte gjort så mycket men i morgon blir det Estocolmo. Sen har jag bestämt mig för att gå ut och jogga varje dag, plugga körkortsteori i två timmar varje dag och gå upp senast nio varje dag, börjar på onsdag. Få se hur det går.
Vill ha ny desgin, hmmm.... Låt inspirationen komma till mig.


blir solbränd av att ha kläder på

Märkte att jag har vita ränder över axlarna, jag är solbränd. När hände det? Sist jag låg i solen hade jag kläder på... Weird

fancy

Bangade på fest. Är det något jag kommer att ångra?
Jobbigt det där att missa saker men jag håller ju faktiskt på att bli förkyld och behöver sova.
Så här ser jag förövrigt ungefär ut för tillfället:


fredag och lördag

Hemma efter en tripp ner till Östergötland. Min kusin tog studenten i Linköping i fredags och sen blev det mottagning, var sugen på tårta hela dagen och fick det sen. Han gillade presenterna(som jag köpt). Det var ju inte lika fint väder som på min fina student men han verkade glad ändå. Såg dock lite kallt ut för tjejerna. Tur har man ibland. Mycket i livet går väl ut på tur. Det var ju fotboll igår, Uruguay - Frankrike, 0 - 0 blev det. Hejar ju självfallet på Uruguay!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bilder!


punkt

Imorgon åker jag (eller vi) till Östergötland till min kusin Antons student. Var trött och hade ont i huvudet idag, ingen anledning. Ska upp klockan sju, får se vad det blir får väder... hmm vad ska man ha på sig. Såg en Kinesisk film med Martin och pappa ikväll, shit vad trött jag var. Mamma är i Göteborg.

Jag har redan tagit studenten

Har köpt studentpresent till min kusin idag. Tog ett tag, sen har jag inte gjort så mycket mer. Det var en del "Kattemänniskor" på stan, lite för många faktiskt...

Köpte mig ett Bio sommar kort igår. Det har blivit Martins och min grej att gå på bio.


A-team

Bio med Martin. Kul.

Soundtrack

Man kan lyssna på Eclipse soundtracket på Spotify. Kollade lite snabbt vilka artister som var med och såg två band jag gillar väldigt mycket, spännande. Soundtracken till dessa filmer är ju typ bättre än filmen, nu ska jag lyssna lite innan jag går och lägger mig.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling förlovade

Kollade på YouTube - klippet nedanför (fråga mig inte varför) och läste en kommentar som var lite rolig
Och förresten vem har filmat och klippt denna parodi? HAHA! Bätre än "The office". SÅ STELT OCH PINSAMT!


Wrist Cell Phone Carrier

Jag satt och funderade att jag har allt jag behöver. Sen kollade jag runt på lite sidor och fann nånting jag inte skulle kunna leva utan. Wrist Cell Phone Carrier. För folk som lätt tappar bort sin mobil. Ett säljande statement som fanns på hemsidan också var typ att produkten var modern inom modevärlden... något sånt. För endast 29,95 dollar. Skit snyggt ju! Praktiskt ju!


Mål för sommaren

TA KÖRKORT. Nu när jag har skrivit det i bloggen måste det ske också!


two ducks

Sommarlov... igår var mysig med Matilda. Det började regna och vi begav oss till Gränby och sen tillbaka till stan för bio, Youth in Revolt.

"I'll only ask once that you and your adorable sweater step away from the door."

 


Grattis

Fick fina presenter när jag tog studenten också. Jag fick ju en dator också för några veckor.

the best day ever - studenten 2010

Jag har tagit studenten. Jag har gått tre år på Katte. Jag har mitt liv framför mig. Hur ska man kunna förklara en så underbar dag? Med fotografering, champagne frukost, sista måltiden i matslen, aulan, åsas tal, utspringet, FLAKET, vänner, mottagning med bästa familjen och släkt och lite dans på smockfulla BJ, Isabell. Sen så var ju vädret perfect!
Bästa dagen, jag kan nog också säga att det har varit bästa veckan i mitt liv. Vecka 22 2010 i love u. 4 Juni 2010 i love u. Katte i love u. CE i love u.
Jag började gråta på flaket och grät vägen hem, det är jobbigt att lämna allt det fina man har haft. Mina fina vänner. Idag när jag hade ett ärende på stan blev jag ledsen igen, men nu ser jag framåt. Framtiden kommer också bli fin.
Finns så mycket bilder!

Imorgon tar jag studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag var jag i skolan och åt i matsalen och målade lakan till flaket, snyggt ju!!!!!!!!!!! Spanien folk är här vilket är fun. Vi var på Martins klasspicknick i Danmark och nu förbereds det. Jag ska ta f*in studenten!


Kampen -10

Efter att ha varit på en väldigt rolig skiva på BJ anordnad av CF tar jag mig dagen efter upp vid åtta. Jag säger (skriver) bara kampen -10, oförglömlig. Lite sen till tåget mot fotbollsplanen men hälften var jag med i varje fall, kul som vanligt. På fotbollsplanen äger vi ut Skrapan på dragkampen, men grejen är att Skrapan har stora människor i laget, större än i vårt, och ändå vinner vi den delen + under de två gånga åren har vi inte vunnit dragkampen. Fotbollen var väl inte den bästa jag sett om jag säger så och den förlorade vi. Mot studenten där friidrotten började efter ett tag. Det var jämnt hela tiden, vi ledde, Skrapan ledde. Stafetten blev den sista och avgörande grenen. Skrapan ledde och om vi vann stafetten skulle vi få 14 poäng och vinna. Alla var nervösa och när sista snubben från Katte springer på och vinner var jag glad, alla var glada. Alla på Katte läktaren springer ut på planen och kramar varandra av lycka, härlig känsla det var. Men sen efter ett tag säger dom i högtalarna att det har blivit fel räknat. I 1000 meter herr har dom räknat fel, man hade glömt att räkna någon Skrapan elevs poäng då han kom på delad femte plats som Katte. Det blir lika.

Efter förra årets Kamp så har Fair Play förts fram en del inför den här kampen. Jag vet inte, det känns lite konstigt att vi då också får lika... Är det verkligen det riktiga resultatet? Men det känns (typ) ändå som att vi vann. Stämningen var ytterst konstig när både Katte - och Skrapanelever lämnar Studenternas. Man visste ju inte om det var ett bra resultat, lika liksom.

2 juni

Var helt slut efter Kampen så jag har sovit lite. Nu ska jag äta, göra mig i ordning och sen blir det den sista skivan. Berättar mer om allt sen.

skiva

 


Det är juni

Lunch åt jag på bryggan mittemot studenternas tillsammans med Linnéa och Domique. Domique hade kul och vallade änderna i vattnet.


Gott med jos

 


The Hangover

Igår innan jag gick och la mig kollade jag på The Hangover. Det var andra eller tredje gången jag såg den men jag påmindes i varje fall hur rolig den är. Gillar den.

 

"So, uh, are you sure you're qualified to be taking care of that baby?
What are you talking about? I've found a baby before.
You found a baby before? Where?
Coffee Bean."

RSS 2.0