sista helgen i februari

Helgen har varit bra. På fredagen var jag hemma och lagade mat till familjen med David och Martin. Under lördagen åkte jag och David ner Stockholm, träffade lite av hans familj som var på besök och gick ut och åt i Gamla Stan med dem, det var trevligt. Söndagen spenderade jag ute i natur med familj och grillad korv och kvällen hos Anna & Joel med kebab och pizza.

Min babe på Sjätte Tunnan


kåt hund

Tänkte tipsa om ett roligt YouTube-klipp. Enjoy, it's quite funny:


hottest on the beach

Idag är dagen jag ska börja träna efter min förkylning, blir lugn start dock. Våren är ju typ här och då är sommaren också närmre och snygg ska man bli!


Happy Socks

God dag på Prinsessdagen! Har varit ute med Domique och det blev blött, hon var till och med kräsen och gick omvägar för att inte gå i det blöta. Säger bara en sak, slask. Nästa gång blir det stövlar.


ny bloggdesign

Ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. Har pillat med bloggen mycket nu, vet inte hur jag vill att det ska se ut eller vad som är snyggt känns det som... men nu får det vara för ett tag och så får vi se om jag blir nöjd eller inte.

Sjuk pojkvän

Min pojke var lite spysjuk för några dagar sen, efter det var han frisk i ett par dagar men nu har det hänt igen... Undrar om det är mat, sjukdom eller en kombination, stackars baby iaf. Idag får jag sova själv...

resa till Bali & Malaysia


tjugoandra februari

En bra onsdag på grund av detta:
  • Bra föreläsare, jurist som pratar om säkerhet kopplat till lagen och han har massa historier man gärna vill lyssna på.
  • Vår känslor, det har inte varit så vackert ute men det har däremot varit mildt i luften, all snö smälter, man kan växla när man cyklar (!) och cykelsadeln är varm
  • Kort dag, 10 - 15 med en timmes lunch och pauser. Kändes smärtfritt och lite sovmorgon!
  • Klar med sista laborationen för Multimedia, hade kommit efter med en lab som nu är gjord efet cirkus 20 minuter. Klart!

simpel njutning

Efter att ha tagit mig till eko så tidigt som åtta och stanant kvar där på föreläsnignar ända fram tills 16 känner jag mig nu trött och ofräsch. Huvudet känns tomt nu, men jag lärde mig väl massa? Hur hänger det ihop liksom? Så fina vädret har jag ej avnjutigt men kommer iaf kunna njuta av en semla. Simpla njutning. Ska först dricka en c-vitamin brustablett så jag kan hjälpa kroppen tillbaka på rätt spår. Här kommer några bilder från semelätning två år sedan

 

 


FLICKVÄN FÅNGATS VARA OTROGEN

Tänkte börja lägga upp roliga YouTube-klipp så här är det första


Macarons från Paris

Jag kom hem från eko ganska nyss och det jag har gjort hittills idag är att snora på föreläsningar. Blev ett kort näsblod någon gång i mitten också, men men så är det väl när man är förkyld. Träna är något man inte bör göra när man är sjuk så bort med snoret så att träningen kan komma igång igen, tack.

En kompis har varit i Paris över helgen och jag fick ett packet macarons, det blev jag glad för imorse.


Ny kurs imorgon

Har pillat lite med bloggens utseende då och då, hoppas på att slutresultatet blir bra. Men nu ka gå och lägga mig för imorgon börjar en ny kurs, Informations- och IT - säkerhet. Hoppas det blir en intressant kurs, jag håller er upptaderade. Enligt David ska den vara kul iaf.

sjukhelg

Min pojkvän är sjuk och även jag har och är lite sjuk, det är slask och blött ute. Har inte gjort så mycket i helgen, i fredagskväll var jag med Linnéa vilket var mysigt och igår var jag och David lite på Gränby. Men äta kan man göra vilket jag ska göra snart, gryta blir det. Puss

inte mycket kul

Idag har jag kännt mig sjuk, haft tenta, tagit det lungt och städat.

sleeping beauty

Ligger i sängen och ska läsa igenom lite mer plugg innan jag somnar, tentan börjar 8 imorgon så ska upp tidigt. Men jag har tur för tentasalen ligger nära mig!
Imorgon vill jag skriva en bra tenta, träna, städa och laga mat till familjen. Vi får se omm tentafest blir av eftersom det är många som ska iväg, får besök osv... Nästa kurs börjar på måndag så blir några extra lediga dagar! Sov gott.

UNICODE

Uppsala atm - vinterland.
Jag atm - pluggar. Om ni vill veta lite om vad jag lär mig kan jag ge ett exempel, en liten beskrivning av vad UNICODe är för något:För att kunna representera text digitalt måste man tillskriva tecken i alfabetet värden som går att lagra digitalt. En teckenuppsättning som använts sedan 1970-talet är ASCII. Det finns dock vissa problem med ASCII och för att lösa dessa har man utarbetat en ny teckenstandard som heter UNICODE. UNICODE använder fler bitar till teckenuppsättningen  än ASCII och har plats för alla tecken som finns i världen, dvs. det är kompatibelt med alla språk. Tecken som finns inom olika språk som är lika kommer få samma kodvärde (oavsett betydelsen). Jag tycker det är helt okej intressant men projektarbetet var roligare! Här har ni en länk till vårt projektarbete.


inge mer kärlek idag

Nej men nu vill jag ju göra ett inlgäg var till alla fina vänner, Domique och alla släktingar... Men blir så att det här blir sista kärleksinlägget och det är ägnat mina vänner, släktingar och Domique. Jag älskar er.


blodband

En sak jag har glömt att göra här nu när det är alla hjärtans dag och allt är att säga att min familj älskar jag obeskrivligt!



14e februari

Alla hjärtans dag idag då, fick frukost (läs: pannkakor!) på sängen av mitt hjärta men mycket mer än så blir det nog inte, för tenta på torsdag. Så jag ska snart återgå till plugget. Puss


kärlek

Älskar den här mannen så otroligt mycket och det känns som vi har funnit varandra på nytt <3


mind-blowing

Den här bilden har jag kollat på några gånger de senaste dagarna. Man ska kolla på prickarna på tjejens näsa i 30 sec, sedan ska man kolla på en vit yta (tex taket) och blinka snabbt. Häftigt vad hjärnan kan göra. Klicka på bilden för att komma dit jag hittade bilden.

söt liten mus


16 månader


firar jag och min älskling idag!

slöig & snöig

 

Blev inte så lyckad promenad... kunde inte ta ur slöheten ur Domique. Jag gick men hon stannade som ni ser på första bilden. Sen hade hon skägget fullt med snö eftersom det iaf fanns nånting att lukta på. Nu ska jag snart iväg. Puss


9e februari

Domique och jag är slöa denna morgon men vi ska ut på långpromenad snart, fast om jag kan väcka henne dvs. Imorse vaknade jag av att det var dags att rensa skorstenen, blev ganska rökigt i vardagsrummet. Vi hörs lite senare och då kanske jag kan berätta om min senaste prank idé...


pulkaåk

Ikväll var jag, David och kompisar i Sunnerstabacken och åkte pulka, Domique var också med och var loca. Vi hade mycket skoj och det var kul att ha på sig täckbyxor och resten av kläderna och känna att man kunde rulla runt och ramla i snön hur mycket man ville. Vi ska tillbaka till backen någon annan kväll och åka lite skidor. Mys, mys. Nu ska jag se 90210 och sen sova. Puss


sov gott

Jag och Domique är trötta, sovdags.

bästa spelet

Härlig dag! Varit på eko mellan 10 och 26 och jag och Tuula var så jäkla duktiga och gjorde klart lab 7 och började på projekt, buuujahhh. Sen hem, fixa o trixa och efter det dans fuego på friskis med hela Uppsala typ. Sedan hann jag tom med pubrunda! Det blev en snabbis men hann träffa många och hade kul. MIn älskling måste
Härlig dag! Varit på eko mellan 10 och 16 och jag & Tuula var så jäkla duktiga och gjorde klart lab 7 (typ världens bästa spel) och började på projekt, buuujahhh. Sen hem, fixa o trixa och efter det dans fuego på friskis med hela Uppsala typ. Sedan hann jag tom med pubrunda! Det blev en snabbis men hann träffa många och hade kul. Min älskling spenderar kvällen med en skoluppgift så jag sover själv och saknar honom. Ska väl kolla på nånting antar jag...

Jag & baby på en av alla pubrundor


ro i mål

Så nu har jag kommit till ro efter flera timmar på eko, mycket bilkörande, matlagning och matätning. Nu är jag trött och ska göra ingenting.

fit in five

God förmiddag! Nu ska jag assnabbt göra mig i ordning och dra till eko för förelsäning och labb! Hörs senare. Puss


gick genom isen

Det blev en vinterpromenad med mamma, pappa och Domique. Vi tog oss ut på mälaren, en snabb promenad på isen. Några veckor sedan när det var varmare och isen inte så tjock sprang Domique ut på den och ramlade igenom men hon tog sig som tur upp. Men idag verkade hon lite rädd eller så frös hon mycket för hon ville inte ut på isen men när vi var ute var hon tvungen att springa efter, men hon höll sig så nära kanten som möjligt.

Söta Scones

Efter ca 11 timmars sömn gick vi upp och gjorde scones. Så scoens till brunch och det var mycket gott! Nu är jag hemma och David på eko så jag tänkte få ordning på mitt rum som jag försökt göra ett tag nu.. Men jag vill ju ta en prommis också, så kylan få jag ta först. Puss

030212

Igår kväll var jag, Matilda och Linnéa ut på Norrlands. Träffade några klassisar och även David. Avlutade med lite gråt hos David men nu är allt bra. Har varit trött idag och tyckt att det tagit för lång tid och varit för kallt för att cykla. Men kom tillslut hem från eko iaf åt lite pizza och somnade sött framför tvn. Snart ska jag träffa min andra hälft.



Rachel Bilson

Nu när jag har börjat lägga upp youtubeklipp tänkte fortsätta med en Rachel Bilson rapp. Btw ni vet väl att hon är med i en ny serie som heter Hart of Dixie. Hon spelar i pricip Summer Roberts men i en annan miljö! Men anyway, här kommer den vackra rappen!


Timbuktu i Malawi

En man som jag gillar är Jason Timbuktu Diakité. Får några månader sedan såg jag ett youtubeklipp med honom och några fler när de spelade live i Afrika någonstans. När jag sen några veckor efter ville se klippet igen hittade jag det inte. Men nu har jag funnit det och hittade även två till. Lyssna om ni vill...


Första februari

Min pojkvän har och är upptagen de senaste dagarna med Kontaktdagarna på eko. Inte så kul, så försöker verka upptagen... Idag träffade jag min kära gymnasievän Oline, som alltid är underhållande! Vi är så tokiga liksom.

Jag nu

RSS 2.0