The Inbetweeners

Idag har jag gått i skolan som vanligt och det var väl som vanligt där. Har kollat på Idol och nu sitter jag här och målar naglarna, tittar på The Inbetweeners och skriver detta inlägg samtidigt. The Inbetweeners är föresten en brittisk serie som handlar om fyra killar i 17 års åldern och om deras tonårsliv. Låter inte som något speciellt men den är hur rolig som helst (om man gillar/fattar sådan humor). Rekommenderas starkt! Den är så kul! Jag och L går och skrattar åt skämten väldigt mycket nu för tiden i skolan… aahhh man blir så glad av den!


 

Har inte skrivit eftersom jag inte har haft så mycket att skriva om. Måste läsa ut en bok tills på fredag, nu har jag inte så långt kvar så jag fixar det. Trodde att det skulle bli en extra stressig vecka men efter att vi flyttade religion provet som skulle ha varit imorgon till nästa torsdag blev det betydligt lugnare. Men det kanske resulterar i att nästa vecka blir stressig… kan bli så…

 

Igår hade alla som heter Mikaela namnsdag, jag heter ju Mikaela så Grattis till mig i efterskott...
Kisses


brist på något att göra

Med brist på något att göra tänkte jag försöka berätta om en lite smått rolig händelse som skedde idag när jag och brodern Martin gick ut med Domique. Som sjukling så piffar jag inte upp mig så speciellt mycket så jag hade hästsvans. Martin tog mig under armbågen och rufsade till mitt hår med sin vänstra knytnäve. Efter han gjort det såg min frisyr lite rolig ut och då cyklade det förbi en kille, som enligt Martin går i fyran på mellanstadiet, han vänder sig och skrattar åt min fina frisyr. Så här nedskrivet låter det ju inte skoj alls…! Men jag försökte ju…

Tillslut blir man väl galen och lägger upp väldigt "smickrande" bilder på sig själv...

 

///en människa som inte gjort något på flera dagar


SJUK

är hemma och sjuk. inte kul!


Imorse mådde jag pyton

Imorse mådde jag pyton, jag tog tre värktabletter och cyklade ändå iväg till skolan. Men jag skippade första lektionen och lunchen. Jag hade en presentation i Engelska C som jag inte ville missa. Men nu såhär efter skolan mår jag inte så faktist inte så bra, får se hur det blir imorgon.

I lördags togs det fina bilder;




500 days of Summer

Har under en längre tid velat se filmen "500 days of Summer". Idag var dagen då jag fann den på internet och såg den! Jag har velat se den jättemycket men vet inte riktigt varför, den verkade bara speciell på något sätt. Filmen gjorde mig inte besviken, i början av filmen vill dom informera tittarna att det inte är en kärleks historia utan en historia om kärlek, det stämmer så bra! Rekomenderar den, fin film och inte så Hollywoodish. Sista meningen blir; Jag gillar verkligen filmen 500 days of Summer och sitter nu och lyssnar på soundtracket.


igår, tjejmiddag

Tjejmiddagen igår blev helbra! Det är så kul att bara ha kul och umgås med bra vänner, man blir glad! Det blev tacos, dans och film. Jag kom hem ganska sent och kunde sedan inte sova, men lite sov jag åtminstone.


Bjuder på dom där bilderna... hehe





tjejmiddag

Har varit på sång, haft ett underligt telefonsamtal med Linnéa och typ Isabell och ska snart i väg på "tjejmiddag", typ. Detta inlägg är allt jag har att erbjuda idag. Roligt det var ellerhur!!!!!!!

spännande

Är nu hemma och ska se det första avsnittet av TBL:The Beautiful Life, spännande.



Jag och Linnéa var duktiga och gjorde läxan i skolan efter vi hade slutat så nu är jag fri, härligt! Senare blir det pianolektion + träning.

Cya later

everyone loves GossipGirl!



especially Chuck and Blair


chuck's to hot...

Hittade lite gula och röda löv

Skolan slutade vi klockan ett idag så efter det cyklade jag och Linnéa hem till mig och åt äpplen och såg det nya 90210 avsnittet, skoj, det börjar ju blir bra. Efter det gick jag ut med Domique. Hittade lite gula och röda löv så jag tog de första höstbilderna på Domique.





bara serieanalys typ

Idag har jag sett dom första avsnitten av dom nya säsongerna på One Tree Hill och Gossip Girl. Gossip Girl var såklart det jag såg framemot mest. Jag har inte sett  hela sjätte säsongen av OTH, men kände att jag kunde haka på sjunde(!) säsongen ändå.

Tillbaka till GG, avsnittet var väl okej men framtiden ska bli spännande med collage, Chuck och Blair tillsammans, Georgina och liknande... Blairs kläder gillade jag inte allt för mycket i detta avsnitt, jag föredrog mer Serenas om jag ska vara ärlig. Gillade B's gröna kläning men ogillade skorna hon hade till, gillar inte den stilen på skor. Tyckte också att hon kunde ha skippat den rosa hatten under polomatchen. Serena var somrig och fräsch. Carter Basin (som i verkligheten är Leigthon Meesters pojkvän) var väldigt hot.




Imorgon kan man se ett nytt 90210 avsnitt som heter "To Sext Or Not To Sext", det käns som om det kan bli en bra säsong av 90210.





Och på torsdag är första avsnittet av den nya serien The Beautiful Life, ska bli kul, det kan blir bra.



hmm... konstigt inlägg det blev, bara serieanalys typ, hehe

litet monster

I helgen efter att ha varit ute i skogen var Domique blöt och såg ut som ett litet monster.


nu var första skoldagen på den här veckan avklarad

I helgen blev det ingen uppdatering pga. jag var nere i Östergötland och firade farmors och fasters födelsedagar. Släkt, mat och efterrätt, yummie!


Igår kände jag mig inte så speciellt sugen att börja skolan idag, de tidigare veckorna har känts helt okej men inte igår. Men det blev inte en så jobbig dag trots allt, den blev ganska chill faktiskt. Sovmorgon, håltimme då jag cyklade hem och gosade med Domique och drack apelsinjuice och fint väder = bra dag.


Gos med Domique


För min egen skull har jag gjort en lista med saker som jag måste göra idag;

  • Gå ut med Domique
  • Anmäla mig till högskoleprovet
  • Läxa
  • Träna

En sak till imorgon är ju att första avsnittet av Gossip Girl säsong tre är tillgängligt på internet, I’m so excited!


Det blev ingen komplicerad outfit idag inte, t-shirt köpt i Valencia, svarta jeans, zebraskärp och vita sneakers. På t-shirten står det som ni ser I <3 VLC, när jag i våras köpte den i Valencia under utbytet tänkte jag bara på att VLC stod för Valencia men det står ju också för VLC media player, personligen tycker jag det är en suverän media player, lite roligt va… jag skrattar inombords i varje fall.


inte på topp

I morse när jag vaknade mådde jag inte på topp och jag valde att stanna hemma. Nu när jag har tagit en värktablett känner jag mig bättre och jag känner mig dum som inte gick till skolan, that’s life I guess…


Har fått totalt tre böcker jag måste läsa i läxa, känns sådär att behöva läsa tre böcker parallellt. Böckerna är i varje fall på svenska, engelska och spanska. Så ska försöka läsa lite idag och så hade jag tänkt se om 1:a avsnittet av säsong två av 90210. Bröderna har sovmorgon och har inte gått till skolan än, men snart blir jag hemma själv med Domique.

xoxo


klassisk musik, hösten

Sitter och försöker ta mig igenom engelska läxan, samtidigt lyssnar jag på lite klassisk musik. Är inte en erfaren lyssnare av klassisk musik men Vivaldi gillar jag, kul att lyssna på "De fyra årstiderna - hösten" nu när hösten börjar komma, det är så fint på hösten och FYI jag fyller år då, bra årstid, alla årstider är bra!



bild tagen på Domique förra hösten

Dagens outfit den9september2009





zebrakjol från h&m blev det idag. Nu ska jag ut med Doggie D och sedan har jag självfallet läxor att göra... idag fokuserar jag på Engelska C läxan, skriva 250 ord + word list om "Britain, The Country and The People".


.

Lär av dina misstag!!!


Dagens outfit den7september2009






mer




Bilder från förmiddagen med Matilda, vi gick ut med Domique en gång till (Matilda om du läser det här inlägget; vi har nog förbränt fikat och godiset! Vi gick ju jättemycket igår)

Nu har jag nyligen kommit hem, det blev en skogspromenad och om vi hittade svamp... Det blev typ 10 kg svamp och vi fick lämna kvar mycket också!


Hello!

 

Efter skolan spenderade jag resten av dagen med Matilda. Hon sov över tills idag. Hon gick för någon timme sedan.




I skolan hade vi bland annat Spanska 6 och då läste vi bok, vi gick till ett datorrum för att kunna slå upp ord men det var inte det lättaste att koncentrera sig, vi tog som ni ser vackra bilder. Lägg märke till min skjorta som inte direkt är min stil, jag kände mig väldigt preppy...


Efter skolan började jag och Matilda med att fika lite... vi satte oss vid vackra fyrisån och beskådade vackra Filmstaden samt några vackra duvor. Vi filosoferade om framtiden men även Filmstadens framtid, då menar jag renovering och sånt... 


Vi gick hem till mig, satt lite vid datorn (hade lite tråkigt och tog mer kort) och gick ut med Domique.





Efter att vi gick ut med Domique ville vi vara kreativa och försökte ta fina bilder ute men det var för mörkt... Istället gick vi och köpte godis och tänkte hyra film, men det fanns inga bra filmer. Bilden nedanför är på mitt hår och mitt söta hårspänne!




När vi kom hem åt vi godis och tittade 2/3 av en film, vi blev allt tröttare oh tröttare och gick tillslut och la oss, zzzzzzz


den3september2009



När det lagas mat i huset är det här Domiques favorit plats, har hon tur råkar en liten matbit ramla ner som smakar gott. Idag var det jag som började laga maten i huset, jag slängde in en köttbit i ugnen...

Hur fort gick inte den här veckan??? Ska fredagen verkligen komma så snabbt??? Är det något fel??? Hmmm...

Det var en vecka sedan jag bloggade senast...

Sitter här med ett gott humör och gör spanska läxan och ska snart ut och gå med Domique i det fina vädret. What else... Ta en titt på serien jag såg i helgen; The inbetweeners - galet rolig, brittisk och man kan se den på YouTube. Tror ej att den går i Sverige. Jag bör börja blogga lite mer. True Blood ikväll.

RSS 2.0