sol

Varmt det är idag! Har hjälpt till att kilppa lite häck här hos farmor och farfar i Åtvidaberg. Efter det badade vi, körde lit fotboll och åt goda mackor. Ikväll blir det ju fotboll. Jag, Martin och pappa hejar på Spanien men alla andra på Holland... har lite släktingar där också.
Igår när vi körde hit tog vi en annan mindre väg, vanligtvis tar resan tre timmar. Igår, fem timmar. 40 minuter spenderade vi i och för sig och väntade på en liten färja. Men fram kom vi till slut.
Olofsbo, västkusten blir på måndag eller tisdag.

Forlan, Suarez, Cavani, Lugano, Perez...

Uruguay förlorade mot Tyskland igår. Men det var en bra match och laget förtjänar verkligen kortegen genom Montevideo som presidenten har lovat. Men vilken resa lilla Uruguay gjort, sist in och fyra ut, inte dåligt. Största skrällelaget minst sagt. Fina Uruguay. Ikväll är finalen. Hejar på Spanien. Sebbe är i Spanien nu och fatta vilken fest det blir om dom vinner. Han vill också  ta emot spelarna på flygplatsen, fast undra om dom kommer till Barcelona eller Madrid.

Sayonara

Imorgon åker jag till Olofsbo, västkusten. Älska sommaren. Vi ses.

Soy Celeste

De faller med flagan i topp. Stolt. Det är en njutning att se Uruguay spela och det är en match kvar för deras del. Sist in i VM och minst fyra, inte dåligt, inte dåligt.
Soy Celeste!!!!!
Soy Celeste!!!!!
Celeste Soy yo!!!


Eclipse

Innan matchen ikväll blir det bio, Eclipse... spännande. Var ett tag jag läste boken men vad jag kommer ihåg var inte den boken den bästa. Man kan ju inte lyssna på soundtracket på Spotify längre, det som var så bra...

magiskt

Lite tidigt att börja prata om vintern nu när sommaren är som bäst men jag skiter i det för ett ögonblick, för att i december åker jag och familjen till Uruguay! Biljetterna är bokade!

Jag var där för tre eller fyra år sedan men då åkte jag med min moster och kusin. Min familj har inte varit där på sju år. Så det är på tiden. Men fatta vad härligt. Det blir mycket Uruguay nu... hehe men i love it.


6 juli

Det blev bad med Linnéa och Matilda idag. Så härligt att bara ligga och sola, prata, äta lite, bada och titta. Vi åkte till ett bad jag inte kommer ihåg att jag varit på förut så det var kul, fint ställe. När jag kom hem berättade pappa att jag vi brukade bada en del där när jag var liten.

Sen när vi skulle till bussen på vägen hem såg vi ett gulligt rådjur på NÄRA håll.

Weird japansk reklam...



Tv-tips

Idag klockan nio visar tv3 filmen Definitely, Maybe. Helt okej film, söt men inte för cheesy.

Hot Tub Time Machine

Har sett filmen Hot Tub Time Machine, såg klart den igår. Helt okej film. Roliga skådespelare. Dom sjöng på Let's Get it Started i filmen så nu spelas den mycket på Spotify men även i mitt huvud. Ni får trailern också, klipp 2.


var tog manligheten vägen?

Igår det blev det fest i Eriksberg. Vilket härligt väder!!! Tropisk natt var det nån som sa... Sen promenerade vi hem i morgonljuset.

varmaste dagen?

Det var otroligt varmt idag så det blev bad. Perfekt.

Suarez

Missade ju Uruguay - Ghana men jag har sett lite highlights (igår när jag kom hem, vid tre) och slutet verkar ha blivit väldigt dramatiskt. Men dom är i semifinal!!! Amazin! Se här!


Linnéa

Igår kväll blev det middag hemma hos Linnéa då vi firade hennes 19 års dag. Det bjöds på väldigt god mat och utsökt dricka. Körde lite drinkinggames men sen begav vi oss mot stan. Sedan splittrade vi på oss eftersom vissa ville dansa och vissa ville chilla. Jag var i "chillgruppen" så vi drog först till Framfickan och sen till Skeppet. Hade inte varit på något av dom innan, trevligt. Sen gick jag hem och la mig...

2 juli

Andra juli, det är grymt väder och jag vet inte vad jag ska skriva om. Köpte The Office säsong 1 & 2 på tradera för typ 60 kr (båda för 60 kr), väldigt värt. Uruguay spelar idag vid halv nio och jag kommer inte kunna se matchen, ganska ovärt. Uruguay spelar mot Ghana, det är kvartsfinal. Känns konstigt att inte ha sett nån fotboll på några dagar nu... jag har aldrig varit såhär inne i någon cup. Diego Forlán Twittrar, men det roligaste är att han lägger upp videos från laget när dom gör lite olika saker. Hans kanal heter DiegoForlan7Ofical. Men ikväll ska vi fira Linnéa som fyllt år, det blir säkert också kul. Sebbe ska smsa mig när det blir mål... Men shit vad ledsen jag blir om dom förlorar... men ändå så stolt!

Nu ska jag gå ut och lägga mig och läsa eller köra mitt trafikteori spel på Vostro men det blir nog i skuggan, pallar inte riktigt att vara i solen. Men jag klagar inte, det här vädret är lyx.
2 bilder från förra året i juli

RSS 2.0