det ovanliga + a big NO NO!

Det nästan alla pratar om är ”True Blood” och speciellt i bloggvärlden. Jag som är en ”Twilight” fanatiker har lite svårt för andra vampyrberättelser, det räcker ju med ”Twilight” och inget kan slå det. Så sant, så sant men jag gav ”True Blood” en chans och jag gillar serien, eller i varje fall första avsnittet, nu har jag två val… jag kan välja att titta på serien i förväg på internet eller så tittar jag i Sveriges takt, vanliga fall skulle jag titta på internet men jag har bestämt mig för att göra det ovanliga, wow! Det ska ju komma en till vampyrserie ”Vampire Diaries” tror jag den heter, men den tror jag inte jag komma följa, jag trodde ju att två vampyrberättelse var för mycket men tre, a big NO NO!

Engelska C, Taking Woodstock

Skolan är igång och det känns bra. Hade min första Engelska C lektion idag, ny lärare och jag har en känsla av att man kommer lära sig en hel del, vi börjar med att läsa "Pride & Prejudice". Ska bli kul!



"Taking Woodstock" kommer ut på bio på fredag, jag tycker filmen ser väldigt talande ut, så den ska jag nog se i helgen.






Det har regnat för fullt hela dagen men solen har kommit fram och jag har varit ute med Domique. Nu ska jag titta på Skins och det är Pandoras häftiga födelsedagsfest, sedan ska jag övningsköra och läsa "Pride & Prejudice".


Lovely


hmm...

Aningen uttråkad är jag just nu, så jag får väl gå lägga mig snart. Att jag är uttråkad får jag dock skylla mig själv, jag orkar inte vara med kompisar så det blir ungefär samma tråk hela dagarna. Men nu när det är helg och mamma och pappa inte jobbar har jag övningskört och varit och badat i varje fall! Nästa vecka som är sista veckan innan skolan börjar ska jag försöka träffa några människor utanför familjen... Ska jag vara ärlig är jag inte helt omotiverad att börja skolan men att vara ledig är riktigt skönt. Att tiden går är inget man ska gå och tänka på för mycket tycker jag, man kan inte göra något åt det och det är enligt mig bra att leva dag för dag!



Något jag har sysslat med nu när jag var uttråkad, kolla på BeFunky.com om du också är uttråkad...


Hemma

Sådär då var jag hemma igen. Jag kom hem för några dagar sedan men har inte bloggat, det gör nog inte så mycket. Tänkte inte berätta så mycket om resan men den blev toppenbra i varje fall. Stop i Köln, Paris, Cambrils, Venedig och lite Berlin.  I Cambrils stannade vi i en vecka, det är en sommarstad i Spanien som typ ligger en mil söder om Barcelona.  Där har jag släkt från mammas sida så det blev mycket spanska och trevliga människor. Vi åker dit i princip varje sommar.  Jag och min familj bilade ju ner och hem så fina landskap har jag sett också som tillexempel alperna mellan Italien, Österrike och Tyskland mycket fint! Även om jag inte känner Paris som parisebor gör får staden ett fint uttryck från mig "Paris je t'aime", det var min andra vistelse i den vackra franska staden.


Bild tagen i Spegelsalen, Versailles

Nu ska jag alldels strax träffa Matilda för första gången på en längre tid.

xoxo



RSS 2.0