pluggperioden är över (för nu)

Amen hallå där! Gjorde tenta igår vilket gick bra, det är fint väder och min kamera är fixad. Så nu kan blogginläggen börja rulla in igen!

 

Stay tuned


pluggperiod

Typ det enda jag gör nu för tiden är att vara på eko och att plugga hemma. Inte så kul så vi kanske hörs om några dagar.

nytt jobb

David har fått jobb till hösten på Know it! Mycket glada!!!!!


03-07-2012

Idag har jag varit i Kista och gått på Systemvetardagen. Massa företag man går omkring och pratar med, känns dock mer acktuellt nästa år då man söker jobb. Har lämnat in min kamera på lagning, sitter nu och äter apelsin och kollar på aktuellt. Ha en bra kväll!

 

Förra årets systemvetarmässa, med lugg & allt.


Söt i kameran

Tog några bilder på Domique när solen var framme

 


dåligt förhållande

God morgon internet, eller snarare god förmiddag! Blir inget eko idag heller, massa ledighet... vad ska man göra med den liksom? Kanske ska man plugga... nja får se, har träningsvärk iaf vilket känns skönt. Borde lämna in min kamera som låter lite konstigt också. Åhh denna ledighet du ger mig skuldkänslor, inte ett bra förhållande.


Fukushima

Dagens träningspass är avklarat, blev ett bra gympass. Nu tänkte jag se vetenskapens värld som idag handlar om vad som verkligen hände i Fukushima, blir nog spännande! Sedan cyklar jag till David och somnar hos honom. Puss

 


ny frisyr

Nu ska jag klippa min lilla vovsing så att hon ser något.

hon är ju så söt


framkalla bilder

Pappa vill att jag ska framkalla lite bilder och skicka till farmmor, så nu har jag valt ut några iaf. Jag gillar vara ute i naturen med min familj och här är en liten bild från förra helgen...

 


dagens start

Vaknade idag vid halv åtta idag med David som skulle upp, satte mig då i soffan vid tvn vilket tillslut resulterade i att jag somnade igen. Så nu är jag hhheeelltt utvilad och ska fixa mig och ta ut Domique. Det blir inget eko idag så får se hur dagen utvecklas.....


Hejsan svejsan!

Ännu en fin helg med tjejmys, utgång och utomhusvistelse. Great, i love it. Vi har nyss ätit tacos och ska väl kolla på kontoret. Ska höra av mig regelbundet igen nu!

RSS 2.0