glass

För några dagar sedan köpte mamma glass. Jag tyckte att hon köpte smaker som ingen gillar, hon köpte choklad, mynta och fikon och vaniljglass. Choklad – jag gillar inte men pappa gillar, mynta och fikon – fikon… what? och vaniljglass är ju gott. Men jag smakade choklad och mynta fikon, chokladglass har jag jämt tyckt varit jobbigt att äta pga. att det blir för starkt, men båda var mumsgoda. Jag njöt av glassmakerna igår och i natt drömde jag om glass. Jag kommer typ aldrig ihåg drömmar men både denna natt och förra natten (drömde att jag träffade Robert Pattison, haha lame) kommer jag ihåg vad jag drömde. I glassdrömmen var jag i Spanien och Sverige, mina bröder, kusin och moster var med. Vi handlade i affären med en kundvagn och kom till frysdisken däe glassen befann sig. Det fanns flera stora paket öppna som man fick smaka av. Smakade någon chokladglass med massa chokladbitar i som var väldigt god. Jag åt och åt och blev smutsig om munnen och liknade ett monster som tittade sig omkring och åt okontrollerbart. Glassmonstret kanske? Affären var i Spanien men jag tror jag sprang till affären först och då var jag i Sverige.

 

 

Svejs, är ju ledig idag så får se vad jag få gjort…


smärta

Tandvärk, min vänstra visdomstand is the worst!

onsdag som i fredag

Efter skolan åkte jag och Martin till Media Markt. Det blev två köp. Avatar och ett praktiskt kamerastativ. När vi gick hem tog vi en sväng förbi vattentornet och det blev även ett stopp på McDonalds, hehe. Jag kan inte komma ihåg att jag har varit vid vattentornet förut, kanske någon gång på dagis men inte som jag kommer ihåg. Kul var det i varje fall och stort.


nerd = cool ?

Tre inläggen på raken men kom på en sak jag beställde i morse... bevis på att jag är en nörd... nu är det CTFxC nörden inom mig som är störst, patetiskt. Kommer nog bara att användas hemma, men i och för sig är jag både tuff och nördig... Nörd använder man ofta negativt men det gör inte jag!

 

Ny kategori finns nu "Nörden inom mig" heter den...


rosa

Nu efter det där inlägget nedan ska jag ta att få ordning på mitt rum. Men samtidigt ska jag se på The Office, städningen går betydligt långsammare men blir dock roligare. Kom på en dröm jag hade i natt... ett till oförståeligt inlägg kanske kommer, eller jag kommer knappt i håg så mycket så OM det kommer BLIR det oförståeligt.

Bild tagen av mig.
För någon vecka sedan nämnde jag något om solnedgång, minnen och Öland. Här ovanför är varje fall en bild från det tillfället. Gillar bilden väldigt mycket.

Pando as in Pandora


mania

Det är svårt att ta snygga bilder på naglar. Men jag kör i alla fall på fransk manikyr nu, inte likt mig. Oftast när jag vill fixa det blir det fullt, använde mig av en enklare teknink och det blev bättre resultat, win win. God natt, sovmorgon imorgon.

måndag

Kemiprovet är över och projektarbetesrapporten är inlämnad, great! Provet kändes okej, även om helgen blev som den blev.

Är du uttråkad som Ian kan du kolla på denna video...

tankar


- skrivet igår söndag

AJ!!!!

nu förstår jag vad man menar när dom säger att det gör ont när visdomständerna växer ut

Up and Away

Fredag morgon - kemilaboration, var inte planerad så vi behövde egentligen inte ha den. det kändes surt att komma till skolan tidigt.
Fredags håltimmen - plugg, lunch, plugg
Fredag eftermiddag - föööörr lång drama lektion (positivt - vekar som att jag får MVG!!!)
Fredag - efter skolan, jag, Linnéa , Matilda och Johanna började me projekarbetesrapporten, Matilda sov hos mig
Lördag - Skrivning av projekarbetesrapporten
Nu - plugga? nja orkar verkligen inte. glee... the office... båda?
Imorgon - plugg
Måndg efter skolan - projekarbetesrapporten är inlämnad och kemiprovet är över! sedan är det inte långt kvar... fysikprov, några muntliga saker och spanska uppsats... något mer?




but spring is in the air! i truly love myself!


Jordens dag

Idag är det tydligen Jordens dag. Man ska uppmärksamma världens miljöproblem. Varje april får jorden en egen dag, den har fått det sedan 1970.

Bilden är tagen här ifrån.


iPhone 4G

Jag har skrivit själv men infot är från denna länk och en till länk som finns i den artikeln som jag har länkat till.
Anledningen att det blev en bild av texten - det fungerar typ aldrig att göra stycken för mig, skrev i paint istället. Kan ju inte ha en så lång text och inga stycken.

bajs, bajs, bajs

det snöar (mer som regn) ju typ men det är väl sånt man kan förvänta sig i april... eller hur?

har varit på risk ettan, när jag väntade på att mamma skulle hämta mig fick jag fågelbajs på byxorna. utbildningen var lång men den var över ganska fort faktiskt, lite dryga elever fanns det allt men läraren var i varje fall bra. Lärde mig något och jag grävde upp gamla saker ur huvudet. nu är jag hungrig and i want a fucking burrito.

curiosa

Jag har tack vare en låt text lärt mig ett nytt engelskt ord idag.

balaclava ska typ betyda rånarluva eller vad man nu kallar en sån där "strumpa" som täcker hel huvudet utom ögonen... hoppas bara det här är rätt så att jag inte luras men enligt mina sökningar är det korrekt.

vardagslyx

att få komma hem efter skolan, man är hungrig och sätter sig och äter något och bara tar det lugnt.


fit

Jag har tränat så otroligt dåligt på den senaste tiden... nu har jag en del i skolan men jag ska försöka träna ändå, efter den här tuffa skolperioden så kör jag på i varje fall.

Förra söndagen tror jag var sist, joggade med mamma, pappa, Martin och DOmique. Haha kul

WAJ

what to write, what to write...?

Horchata

uppsala blev nyss ännu mindre...

Igår var vi i Stockholm, La och Israel - a Matil quote that i liked <3

L's home - lite vinspill på matta, sorry for that and I'll return ur socks! Studentstaden. Awkward känsla, blev bättre ganska snabbt dock. Trevliga människor och lite fifa. Försök av "kapning" av taxi... gick inte så bra men vi hittade en lite senare. Häng. Medelålder = 40. Ont i huvudet & mådde illa. Hem med I som sällskap, hon följde med mig väldigt långt vara bara tvungen att gå ett kvarter själv! Det var skönt att vara ute, huvudverken försvann lite... har haft den till och från ända sen i onsdags...

L, du behöver inte oroa dig, det blev en bra kväll. Träffade Fredrik och hans kompisar som var trevliga.
M, hör av dig om the 411 om T...
I, tack för promenaden, pratet och för att du är som du är
S, kul att du hängde på!

a christmas miracle and delicious goose fat





Ja, ett till the office klipp...

Oz

Igår kväll var jag och såg musikalen The Wiz som Katte anordnade. Det är musikal varje vår, förra året var det Little Shop of Horrors och då var spanjorerna här, vilka minnen. The Wiz var nog snäppet bättre, bla var Ellen och en till tjej från min klass med, några till också... Ljudet var lite dåligt tyvärr, dåligt fördelat...

Nu ska jag strax iväg till stan.

Zac Efron i Snabba Cash

Så filmbolaget Warner Brothers ska göra en amerikansk version på Snabba Cash. Ingen mindre än Zac Efron ska spela JW... haha lite kul.

"Det verkar som att Zac vill göra en makeover på sin stämpel som tonårsstjärna och väljer därför att göra den här rollen som är något tyngre än de filmer han tidigare gjort." - Posh24


ännu ett klipp


14 april

Min bebis fyller 4 år idag! Slänger upp "några" bilder på henne från de gångna åren, de ligger i storleks ordning. Det är verkligen kul att ha hund, jag kan inte tänka mig hur det var innan... Jag fick i varje fall henne när jag var 14 år och hade konfirmerats. Jag hade tjatat om att jag ville ha hund hela min barndom, alla som kände mig när jag var yngre vet nog att jag var dog crazy. Kunde typ alla raser, skojar inte. Men sen så en vår dag så kollade jag än en gång igenom annonser på vovve och tjatade lite på pappa (som vanligt) och han sa okej!
I <3 u Domique
Hur hennes namn skapades är en helt annan historia...
Efter det här inlägget tror väl alla att jag är en stor tönt som bara skriver om sin hund. Fast jag är ju egentligen en tönt så det spelar ingen roll.

tredje dagen gillt

Tredje dagen i rad med sol och folk börjar faktiskt tro att det är vår. När jag var ute med Domique såg jag flera olika vårtecken. En motorcykel, fjäril, kvinna i shorts och linne som läste tidning och solade på sin altan, folk som ligger på en filt på gräset och njuter, barn som leker på skolgården och blommor.

Skickade in anmälan för kurser och program inför hösten igår kväll. Kan det ögonblicket ha varit ett sånt där ögonblick som är väldigt "stort"? Ni vet ett sånt som kan påverka min framtid något enormt... Vägkorsning livet, är det det man kallar det? Hmm... lite stort är det i varje fall. Eller kan något vara lite stort? Ganska stort... medel stort...

 


13 april

Hur lång tid ska det behöva ta att skriva resultat till 4 olika laborationer och för folk att förstå...?

Igår var det en fin vårdag med sol och jag och Sofie åt kulglass vid ån! Idag har det också varit soligt. Nu är det solnedgång och den ser ni på sista bilden, den blev dock väldigt mörk... det är ju ljust ute. Men man ser i varje fall de orange färgerna bra.
Jag kommer ihåg när famlijen och jag för fyra år sedan åkte till Öland. Någon kväll åkte vi till kusten och det var en fin rosa solnedgång. Jag tog kort med min gamla mobil, den rosa himlen, havet och det gråa stenarna gjorde kortet till en ultimat bakgrundsbild till mobilen. Jag hade den bakgrunden ett tag. Ibland fastnar jag för vissa bakgrunder och har de i en evighet. På min nuvarande mobil har jag väldigt länge haft en bild jag tog på eiffeltornet i somras. Bytte nyligen till en bild med Domique och Timy.


Déjà vu

-

a little tune

Joe McCarthy, Richard Nixon, Studebacher, Television, North Korea, South Korea, Marilyn Monroe. Ryan Started The Fire!!!

CTFxC is for haters

want a hoodie

Högskoleprovet gjordes idag

punkt

just chillin' with my bro here

my friends might be abandoning me...
- peace out

sant, mycket sant


21:...

Alla i familjen utom Sebbe var ute och joggade, inklusive Domique. Jag har ätit pizza och sedan ska jag ta det lungt, högskoleprov imorgon... gjorde det ju i höstas också så det här blir mitt andra prov.

M79

Jag klippte Domique idag och blev klar för en stund sen, det tog ca två timmar. Men nu är hon redo för våren, Martin badade henne också eftersom att hon luktade ljuvligt, hästskit. Nu ligger hon utslagen på golvet efter att ha sprungit runt som en tok efter badet.

Domique i januari

Det är grått idag igen, men det gör inget! Glad ändå. Måste bara läsa spanskaboken och skriva labrapporter (plural!), nej nu blev jag lite deppigare...

zzzz

Min vänstra stortå har somnat, det sticks...

love

Det är mina föräldrars bröllopsdag idag. De har nu varit gifta i 19 år. <3

Pans Labyrint

Måndagen innan jag fick lov såg vi klart på filmen Pans labyrint på spanskan. Jag har inte skrivit något om den och tänkte att det skulle passa att göra nu. Pans labyrint alltså eller El laberinto del fauno som den heter på spanska var väldigt bra enligt mig. Jag gillar när det är mystiskt, när människor har något "eget" blir jag lätt intresserad av filmen och i denna var det antagligen sagorna eller något... Man kommer in i världen men man stannar i den efter man har sett filmen, om det händer är det en bra film. Pans Labyrint rgiserad av Guillermo del Toro som tidigare har regisserat Hellboy. 4/5 får filmen av mig.


"Spanien 1944 och slutet på inbördeskriget. Den nyligen omgifta Carmen flyttar med sin dotter Ofelia till sin nya man, den kalla och auktoritära Vidal, kapten i Francos armé. Ofelias nya liv blir tufft och hon söker en fristad i en mystisk labyrint hon hittar." - bio.nu

någon bild kanske kommer sen

Igår var det filminspelning med dramagruppen och utgång på Kalas med Sofie, Linnéa och Matilda. Det blev tidigt och jag var i säng vid två.... Idag har jag inte gjort något speciellt och det var exakt en sådan dag jag ville ha. Städar rummet. Det regnar ute men inte deppar jag för det för det är ändå vår!

u just can't win with appleheads

Så vad gjordes idag...?
  • Vaknade vid 08:30 - 09:00, ont i ögonen av att vakna så "tidigt"
  • Frukost
  • Kusse, mosse + J & Timy åkte, snyft
  • Drog ner på stan lite efter elva, träffade L & M. Köpte biljetter till BJ för 4/6 - får se hur det blir... hmmm...
  • Strosade till M för klädbyte.
  • Lunch på Waynes
  • Köp av nya sunglases
  • Hem till M, chill med lite Förhäxad (<3) och glass.
  • Jag och M träffade Tove och skulle spela in någon scen till hennes musikvideo, skulle spela döda i skottkärra, inspelningen blev förskjuten så vi hann inte spela in just det. FRÖS IHJÄL!
  • Hem
  • Saknade C
  • Strosade med Doggie & Martin
  • Mat
  • Städade lite
  • Serier + mys med familjen, TVn är sönder.
Har börjat kolla på CTFxC videorna igen och jag är också ifatt, skoj igen!

<3

Mina släktingar åkte hem idag, jag blir jämt så glad när dom är här. Jag och min kusin Clara har en fin relation och är som systrar. Det var lite över ett år sedan dom var i Sverige sist, vi har varit i Sapnien (senast i julas) sedan dess men det var extra kul att få hit dom. Men dom sa att dom kommer till 4/6.

LMAO


påsk

Igår hade jag en trevlig påsk. Hela gänget åkte till kusten och jag övningskörde i en av bilarna. Vi kom fram till något litet båtställe där solen var varm och det fanns ett perfekt bord på bryggan. Havet var fruset. Vi hade pakat med oss baguetter och en massa pålägg. Vi åt och njöt i solen, härligt härligt. Sedan var det dags att hitta ställe att gömma äggen men det var för mycket snö så vi fick dom i bilen, gott ändå haha. Fast jag åt inte så mycket godis ur det... Sedan begav vi oss till Forsmarks bruk, fint. Det roligaste var när jag fick ryck och sprang i snön, ramlade som en säck potatis och sedan märkte att jag det var vatten under snön så jag blev blöt. Jag fortsatte springa till målet, jag tog av mig en sko och gick barfota ett tag, kallt i skuggan.

Efter vi åkt bil och Domique legat blöt i mitt knä såg det ut som jag hade råkat ut för en liten olycka.

hmmm

Jag har bloggat dåligt har jag märkt nu... kvalskivan kanske inte riktigt var värd 150 kr. Men jag hade ändå kul, musiken var smaklös ett tag, att få cider skvätt på sig var inte höjdpunkten men overall var det ju bra. Trotts musiken och cidern blev det ändå en del dans. Och dansen är väl det viktiga och det roliga...

sexiga lår

...family drama...

fredagkväll

Så efter en del velande ska jag nu försöka komma in på kvalskivan, det är om man kan köpa biljett vid dörren. Snart beger jag mig till L där också E kommer, sedan får vi se vilka vi stöter på.

citron

Som utflykt idag cyklade vi, åt picknick och cyklade hem. Vi var åtta personer på cykel och det kändes kul att vara så många. Ska jag vara ärlig så betedde jag mig som en barnrumpa i början, gnällde om hur tråkigt det kulle blir men efter att ha cyklat en bit släppte det, skäms lite att jag var så sur, hehe. Vuxen poängen sjönk nog till noll eller någonstans under nollan.

nu är det 2 april

Går och lägger mig snart så jag ville bara säga god natt

1,8

när jag och pappa var och storhandlade idag så var det självklart extra pris på lösvikts godis, vi kom hem med en stor påse... 1,8 kg. vi säger att det är mat till påskkäringar (om det ens kommer några)

Ekeby by

Efter att ha varit på stan och ätit och kollat lite åkte pappa, Cecilia, Jordi och jag till Ekeby by och tittade lite, bara för att göra något sedan är Jordi fotograf så han tog en massa kort. Domique och Timy sprang glatt omkring. Domique är dock lite mer "erfaren" att springa i snö och gegga än Timy, det går i varje fall lite bättre för honom nu.

Bildbomb
Domique får upp spåret på någon sork och jakthunden inom henne väcks

sunny sun

det regnade i morse så vi åkte inte till Stockholm som det var tänkt. men nu lyser faktiskt solen fint ute!

RSS 2.0