skön sol

Väktes av att solen sken starkt i ansiktet och det var väldigt skönt! Kändes som sommar och man låg på en stand. Tura att det blir varmare och mer sol på dagarna då! Snart ska ja ut med Domique och senare Eko.


fika, fika, fika, fika

Så lite nattbloggning här...

Har varit i Stockholm på konferensen Datatjej 2012, så det har varit mycket tjejer och en massa IT. Vi har bott på hotell på Odenplan, gått och lyssnat på flera företag på dagarna i Kista och KTH, haft Stockholms gasque, middag och bankett (gick inte på banketten), gått på mässa och pratat personligen med de som jobbat på alla företagen och så har jag fikat mest hela tiden. Fika varje timme på föreläsningarna på dagarna och alltid något nytt som erbjuds, som till exempel bullar, kakor, mackor, frukt, morotskaka, smörgåstårta, kaffe och te, tårta, bakelser, super goda naked jucie bar smoothies, yoghurt, risifrutti och inget mer tror jag... utom luncherna dvs. Mycket fika alltså! Det har varit väääääldigt utmattande och ärligt talat inspirerande.
Nu är jag hemma vilket är jätteskönt, har saknat min David, min familj och lilla Domique. Imorgon eller ja idag fyller min bror 16 år! Grattis bästa Martin!

packa


 

Idag åker jag och några systemvetartjejer till Stockholm tills på söndag så nu måste jag packa. Tåget tar vi klockan fyra idag så packa lär jag hinna göra! Puss


mysig helg

I fredags åt jag årets första semla och stannade annars hemma och körde sällskapsspel med David och Martin. Lördagdag var vi på isen som hade lagt sig fint, jag och David promenerade runt medans mamma, pappa o Martin åkte långfärds skridskor. På kvällen blev det lite mat o öl på Svantes med Linnéa och Matilda och sedan gick vi till V-dala för lite mer häng. Vi tog oss sen till Matilda och vi gjorde och åt chokladbollar och kollade ett par avsnitt på The Office! Avlutade kvällen hos min kära David. Söndagen startades med ljuvligt goda american panncakes med sirap och när jag cyklade hem började snön att vräka ner som den gjorde resten av dagen.


Denna vecka börjar med vanliga föreläsningar men med betydligt mindre folk i salarna eftersom många systemvetare har det bra i Åre. Men jag ska inte gråta för på onsdag kväll åker jag till Stockholm i tre dagar på datatjejkonferens. Det blir boende på hotell och middagar och mer!

Klarade det

Har aldrig gjort omtenta eller omprov och det fortsätter så! Har nämligen klarat kalkyleringen! Så Fek A är nu över! Tack och hej!!!




Året 2011

Under julen och nyår 2010 - 2011 var jag och familjen och hälsade på släkt i Uruguay!
Vi badade mycket, reste runt i landet, red, testade på surfning och snorkling som var askul! Sen var vi såklart med alla släktingar där nere, till exempel alla söta kusiner.
När vi kom hem fick jag träffa David igen efter att ha saknat honom i Uruguay. Det blev en Åre-resa i januari också, med massa systemvetare! Bodde på totthotell och fick god hotellfrukost, fina skiddagar, festande och lite bad i pool och bubbelpool på hotellet!
Klippte även lugg, åkte skridskor med David och Martin, åkte långfärdsskidor med mamma och pappa och gick på bandyfinalen med David.

 

Det blev en maskeradpubrunda under vårterminen. Sedan började våren komma och vi gick på vårgasque och satt på bryggan o njöt av den varma vårsolen. Huset var täkt av byggnadsställningar och det sista som behövdes var målning som påbörjades. Jag och David åkte upp til Sundsvall och åkte bla fyrhjuling.

 

 

Sommaren närmade sig och det blev såklart varmare, det blev många vårpromenader och fick klappa söta får och lamm. Martin konfirmerade sig och vi och pappas sida av släkten firade honom här hemma. träden och gräset var grönt och Domique fick vara korthårig. Famljen + david målade huset! Sedan stog det äntligen färdigt och blev fin, fint. Sedan blev det avlutning och alla klassisar åkte hem.

 

 

 

 

 

 

 

Sommaren kom, när alla åkte hem åkte även David till Sundsvall över sommaren. Jag jobbade mest på Arlanda Streetfood, blev några väldigt tidiga morgnar. Men åkte typ fem dagar till Sundsvall till David och vi badade bla varje dag! Jobbade mer och resten av famljen åkte till fjällen. Även fast jag jobbade hann jag med en kväll med tjejerna då det bla blev nattbad! Det blev också något bad i Sunnersta som börjar bli lite tradition att vi gör på sommaren!

 

 

 

 

Sedan fick jag sommarlov på riktigt och badade i vår "pool". Fick även besök av kusin, moster, mosters kille och Timy vilket var kul. David kom ner en vecka och vi gick på Cosmonova, Grönan och sånt kul. Sedan åkte jag ner till dem i Spanien! Vi åkte bla till Costa Brava där jag aldrig varit och det var superfint och varmt.

 

 

 

 

 

 

Terminen startade och jag började läsa fek a som visade sig vara mycket tidskrävande, var även fejknolla. Tog äntligen körkort! Fick besök av mormor, moster och kusin. Hösten kom och jag fyllde 20, fick en ny kamera. Besökte ett par slott med David. Jag och David firade ett år tillsamans! Han köpte oss Britney Spears biljetter i Globen vilket var kanoners.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gick på Nollegasque. Plockade mycket svamp och körde bil och gick på promenader med Matillda och Johanna. Domique var lika söt som vanligt! December kom men inte snön och en gul ros i trägården blommade fortfarande. Tog mer kort bla på fåglar. Det var julbord hos Anna och den oblikatoriska gruppbilden togs men blev lite suddig. Sedan blev det jul som firades i Östegötland, Åtvidaberg med familjen och släkten från pappas sida. Nyår firades kallt i Sundsvall med David och lite folk därifrån.

 

 


pingisölpong

Blev lite beer pong hemma hos David med lite folk på här kvällskvisten. Resten skulle vidare till snerk men jag kände inte för det + att jag lever på en strikt budget. Så nu är jag återigen hemma. Puss

så här många glas ska vi prova att spela med nästa gång!


17 01 12

Har haft två timmars föreläsning på eko idag. Inte så mycket mer. Till lunch gjorde jag omelett, finns många äggrätter att göra lite snabbt och kan konstatera att omelett inte är min favorit. Kokt och scrambled är enligt mig godare. Men vem bryr sig om ägg egentligen... utom när man är hungrig. Men sedan finns det ju de som inte äter ägg alls eller inte smakat ägg...

Det passar väl att säga "vad kom först hönan eller ägget?" efter detta inte så världsändrande inlägg om ägg. Avlutar dock med en bild som inte har med inlägget att göra, eller det är ju en bild på mig så kanske har lite med inlägget att göra.


16 01 12

Klockan är lite över elva och jag tittar in och säger god förmiddag! Idag börjar temin fyra för min del, vilket betyder att jag återvänder till systemvetenskap efter att ha läst fek a senaste terminen. Ska bli najs att träffa alla. Men börjar inte förns tre så blir chill hemma.

 


15 01 12

Var typ över 24h sedan jag bloggade så liten update. Tror det kommer bli omtenta och min första omtenta någonsin i så fall, inte så kul men har accepterat det nu. Det blev tentasfest på kvällen, som blev skoj! Snart ska jag till David och äta lite mat! Puss


14 01 12

Mornin Mornin, sov gått inatt men drömde också att jag jobbade på arlanda igen... Nu ska jag plugga det sista innan tentan klockan 14. Puss


inte mycket att säga

Då har jag varit hemma ett tag efter en pluggdag på eko. Denna fredagskväll är det inte mycket alls som händer, lite mat, plugg och kanske se nånting. Tentan är imorgon kl 14 - 16 och sen är fek A förhoppningsvis över för min del och är då tillbaka med system på måndag, som jag har längtat! Sedan blir det troligtvis tentafest imorgon kväll.
Bilden är tagen föra hösten men de flesta pluggdagarna på eko ser mycket lika ut

sängs

Då ligger man ensam i sängen för att snart sova. David är på tentafest på en torsdag alltså Stocken! Men jag behöver komma upp tidigt och utvilad imorgon så jag kan plugga massa. Men ligger alltså i sängen och hade lite lust att se SATC så startade första filmen.
Sover ju inte heeeelt ensam, har ju min sötaste Domique brevid mig

worikn my ass

Då var dagens gymbesök avklarat. Blev lite crosstrainer, roddmaskin, rumpa och mage. Har haft väldigt mycket träningsvärk i veckan, speciellt magen fram tills idag. Har haft svårt att röra mig så blev ett ganska lungt tempo. Nu sitter jag här med en kopp te och ska in i duschen. Puss

12 01 2012

Då är tentaplugget igång och har varit det sen i måndags kan man väl säga. Idag blev jag hemma pga öppen himmel. På morgonspromenaden fick Domique prova sin regnkappa men vi kom ingesntans så den fick åka av och då gick det bättre. Hennes blick och kroppsspråk med jackan på är ganska kul att se
Bilden är tagen en annan dag men med samma regnkappa

RSS 2.0