dagen

Dimman och kylan är kvar, oppositionen är klar och nu ska jag bara kunna det jag ska säga vilket är easy peasy. Det som fattas nu är träning, hoppas bara jag tar mig till gymmet.

kallt och dimmigt

Denna tisdags förmiddag har kylan och dimman lagt sig över stan, riktig höst med andra ord. Om en timmen blir det eko och opponeringsplanering...

svettet kommer rinna

Då var ett spinningpass bokat för nu klockan 17. Så bara på med täningskläderna och köra

231011

Lat helg och lat dag, tog en liten promenad med Matin och Domique. Nu vill jag att mitt rum ska bli rent! Så städning! Men älskar fint höstväder.

Små förändringar

Idag har jag skrivit lite PM på eko, inlämning imorgon och det är lungt. Skulle Ryanairs affäridé fungera för inrikesflyg i Sverige liksom?
Broder Marre har gått på gymnasiemässa eftersom han ska börja gymnasiet nästa läsår. Verkar bli Katte utan att jag har pushat honom. På tal om Katte så kopplar jag kläderna jag  har på mig idag till Kattetiden, svarta strumpbyxor, tight svart kläning och en liten kofta. Det vi mestadels gick omkring i, blir inte lika mycket av den kombinationen längre... aja förändringar är helt tillåtna. Häromdan eller ja igår hade jag skjorta med en kofta över och ett par jeans, funkar det också.


Lite av det som har hänt

Nu ska jag försöka börja blogga ännu en gång. Har fyllt 20 år, tagit körkort, börjat läsa företagsekonomi a, har varit tillsamanns med min älskling i ett år och upplevt nya saker, vissa dåliga och vissa bra.

En mindre ny sak är att jag har nya gardiner


RSS 2.0