Jag + min kära familj åkte till kusten

Jag + min kära familj åkte till kusten när det var sånt fint sommarväder. Det var ju morsdag idag så i morse blev det lite presenter och god frukt.



Fader + Broder Martin


Domique ville inte vara med på bild idag... men hon var jätteglad att komma till havet!


Broder Sebastian får också vara med på bild


Duktiga jag pluggade till och med på klipporna




Grattis mamma!!!!!!!!!!!

drar till kusten över dagen

Hej!
Det är ju sånt härligt väder så jag drar till kusten över dagen med familjen. Laptopen måste tyvär följa med eftersom jag måste skriva labrapport på vägen, jippiyey! Vi hörs kanske i kväl...

Puss

grill chill

Efter att ha städat, köpt morsdag presenter och börjat på min labrapport blev det grill chill med Matilda, Linnéa och Johanna.



vad gör vi...(?)




Grillning


Snyggt!







Härligt väder i min nya jättefina Katte t - shirt!!!



I min nya jättefina Katte t - shirt!!!


Bilder från tältningen

Bilder från tältningen.
När det regnade i ca 3 timmar blev vi lite galna i tältet...

Det började ganska bra...


...


... men när de 3 timmarna var över var Linnéa hyper



Sedan kom der fina vädret!!!






det blir inte alltid som man vill

Dålig bloggning beror på att igår vid fyra tiden (direkt efter skolan) åkte naturdelen i min klass ut för att spendera natten och morgonen i en skog eller än äng eller blandat.


Alla hoppades på att det inte skulle regna men det blir inte alltid som man vill. I bilen på vägen till "stället" börjar det ösregna, kul! Vi kommer fram alla i regnkläder och med packning till "stället" där vi ska sätta upp våra tält, efter vi ha behövt gå en bit, jobbigt. Vi satte upp tälten och min grupp var snabbast YES, tack vare mig hehe. Det regnade i ca tre timmar och då satt vi i tältet och fikade och tog kort men vi tog också en liten rundvandring i regnet. Det blev bra tillslut väder (!!!) så vi grillade och sedan tog vi en promenad i mörkret för att lyssna på fåglar. Vi la oss vi ett och var tvungna att gå upp fyra. Då fågelskådade vi och sedan vid halv åtta på morgonen åkte vi hem.
 

Man hann komma hem och sedan var det bara att bege sig till skolan, jobbigt. Trött i skolan var man i varje fall. Men det rullade på relativt snabbt. Man blev ju glad när det var fint väder!!! När jag kom hem la jag mig i solen och solade, läste lite och tillslut somnade jag.


Ska bara se på film ikväll. Är väldigt trött efter bara tre timmars sömn i natt. Bilder kommer förmodligen senare

///xoxo


inte mycket bloggande idag

Jag har mycket saker att göra idag så det blir förmodligen inte mycket bloggande idag.

Fick ingen bra bild på det jag har på mig idag... men lägg märke till min klocka. I love it. Fick den av mormor för x antal år sedan.
  

xoxo

tisdag den 26 maj 2009

Idag var det en lång skoldag och jag hade historiaprov som gick ganska bra tror jag. Dagen var väldigt solig också, men nu regnar det...

Såhär såg jag ut idag:
      
  

Skinnshorts, vitröttrandigt linne, skärp, tunna strumpbyxor med prickar och gråa tygskor.

Dagens bilder får sabell och Linnéa I stå för haha:
 
     

Cya ska cykla till sista pianolektionen för terminen nu (och det regnar...)

Sienna Miller



Personligen tycker jag att Siennas käder är sjuktsnygga på denna bild. Shopping in London...

Bilder från idag



Ringar + nagellack


Domique


Örhängen




Kläderna idag- simpla kläder

aka Sveriges Stadsminister

Denna skoldag började 08.30 och då hade vi idrott, och idag var det friidrott som gällde. Jag var dock bara med lite halvt eftersom jag har blivit förkyld. Det finns två anledningar till att vi ska träna friidrott: första är att det står i kursplanen och andra är att vi måste träna oss till Katte - Skrapan kampen nästa vecka. Det är en årlig kamp mellan min skola Katte och en annan skola Skrapan. Skrapan har vunnit de senaste 10 åren men vi vann 30 år i rad innan. Så det kommer uttagningar i olika friidrottsgrenar för att bilda de bästa lagen. Hade dock bara tänkt sitta på läktaren men det är så grymt KUL!!! Kampen är nästa vecka på torsdag, I can't wait! Hoppas vi vinner, man vet aldrig.


Efter idrotten var det föreläsning i aulan. Det var inte vem som helst som föreläste utan Fredrik Reinfeldt aka Sveriges stadsminister, väldigt fint besök med andra ord. Han pratade om miljöfrågor. Jag får inte rösta än men det är alltid intressant och höra vad han har och säga. Reinfeldt fick såklart en t-shirt och en mugg från skolan. På t-shirten står det "Katte i mitt <3" och på muggen är det Kattes symbol. Det är en del "kända" människor som har besökt Katedralskolan i Uppsala nu...
Man kan läsa lite om besöket på http://www2.unt.se/article/1,,MC=77-AV_ID=911901,00.html?f=10
Rubriken på artikeln lyder: "Jubel när Reinfeldt gästade Katedralskolan"



Resten av skolan gick smärtfritt framåt och vi slutade ganska tidigt. Vi fick tillbaka våra nationellaprov i Matte C, det gick ganska bra tre poäng från VG, surt!

De kläder jag har på mig kanske kommer upp på bild lite senare...

CYA


Ashley Tisdale



Jag tycker att Ashley Tisdale ser bra ut som brunett istället för blondin, + hennes jeans och klackar var ganska snygga.

......

...............Historia pluggandet fortsätter...............

Igår kväll ...

...skulle jag, Linnéa, Matilda och Emilie gå och se Emilies brors spelning. Men eftersom vi inte är 18 kom vi inte in. SUCK! Det slutade med att vi såg på film hemma hos Emilie. Det blev The Pineapple Express. Rolig film som rekommenderas.


På mig till försöket att komma in och se Emiles bror och sedan film mys hade jag:

Spetsbody - GinaTricot

Jeans - No idea

Skärp - Gammalt

    

Linné med Linnéa

Har nyss kommit hem efter en fikapaus från historiapluggandet. Det blev café Linné med Linnéa. Vi delade på brownie och hallonpajaktig sak. Gott,gott.

Får se vad det blir för planer för kvällen som närmar sig...

Dagens kläder...


      

T-shirt: Pull and Bear i Valencia
Jeans: Rut m.fl

Dagens första bilder...

... får jag och Domique stå för!




Penn Badgley och Blake Lively



Penn Badgley och Blake Lively ute tillsammans. I like Blake's clothes...

Hello!!!


Har ganska nyligen kommit hem från en lång cykeltur. Jag cyklade med mamma, pappa och en bror + Domique som satt i cykelkorgen och ibland sprang. Vi cyklade i ca 2 timmar i regn. Fast det var faktiskt kul. Skönt att få komma ut. Vi stannade på några fina ställen.

Lite bilder:


Cykelväg i grönskan

Domique


Mysig sjö


Jag & Domique

Domique i korgen


Ska kämpa vidare med historian... byebye


The Gossip Girls

Gossip Girl tjejerna såg fräscha ut på CW grejs. Såg ni säsongsavslutningen föresten? Jag gillade det.



Eftermiddag

Nu har jag pluggat lite men inte städat... typiskt mig, men jag har faktiskt varit ute och joggat vid en sjö med mamma, pappa och Domique, härligt var det. Jag övningskörde dit och hem, första gången på landsväg så det var lite läskigt men det gick bra. Innan joggingturen började hälsade jag på lite getter och killingar. Har alltid varit svag för killingar och lammungar. Dom är ju så söta!!!


Glömde nästan berätta en sak...


... jag tog mitt första dopp för året...


...kallt...


    
Killingarna

  
Domique


Det blå


Jogging

                                                                                                     


Whitney Port in LA



Whitney Port i LA men kaffet i högsta hugg. Denna byxdress skulle jag gärna vilja ha i min garderob. Gå om kring i den överallt  på sommaren, man gå till stranden, stan, festen och självklart hemma.
Snyggt

21 maj 2009


Idag är det helg dag och jag tror ingen har missat det. Själv tycker jag att det är otroligt skönt! Har varit och shoppat lite idag. Det blev ett par sandaler från DinSko, 349 kr kostade de. Lite oplanerat köp men jag tror jag kommer använda dom mycket i vår och sommar . Snygga är dom i varje fall!!!
              


Jag övningskörde lite också, det var inte min bästa körning men det gör inte så mycket, om ni vill veta så kör jag i trafik nu!!! Jag körde med mamma, vi blir nästan alltid osams så det är bäst att köra med pappa, hehe.

Dagen till ära hade jag på mig detta:



T-shirt - GinaTricot
Jeans - DenimBird
Väska - SecondHand
Halsduk- ?
Jacka- Mammas gamla från Lindex
Halsband - Spanien(?)
Sk

Men nu har jag lite saker att ta itu med. Måste plugga historia och städa mitt rum, kul kombination eller hur!


xoxo

/// mikaela


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0