15kr

Var på stan och gled runt med Matilda. Vi klagade en del på mensont och på hur mycket mat man kan få i sig under mensen. Till exempel så skrev jag vad jag gottade i mig i söndags och idag tänkte jag skulle bli bättre min inte blev denna dag det. Har ätit två glassar, fika, jordgubbar (bra ju) och en liten cheeseburgare från Max. Tjockar till mig rejält så här inför fina studenten och beach 10. Jag hur "fit" kommer man egentligen att vara beach 10? Själv är jag väl inte "megafit" men jag är nöjd med min kropp och skulle kunna gå på stranden vilken dag som helst, är bara lite blek men därför har vi ju den underbara sommaren. Jo, jag är egentligen megafit.

(Använde det engelska ordet "fit", för er som inte vet så betyder det typ het, attraktiv, spänstig. Används en hel del i till exempel The Inbetweeners <3, Angus Thongs and Perfect Snogging. Ett brittiskt ord helt enkelt.)
/Mikaela

Lika som bär...(?)

Kom idag på vilken kändis min bror Sebbe är ganska lik, nämligen Robert Buckley. Honom kan man bland annat se i Lipstick Jungle och One Tree Hill. Lite liknar de i varje fall.

4 dagar kvar till studenten

Imorse försov jag mig. Vaknade 09:33 och typ 09:45 var jag på cykel och redo att ta mig till skolan. På de få minuterna gick jag på toa, borstade tänderna, sminkade mig, klädde på mig och borstade håret. Känn på den.

Den här skoldagen var den sista med "riktiga" lektioner. Först spanska med Daniel, jordgubbar och betygsinfo. Fick MVG i spanska steg 7, yes! Sen blev det klassråd med planering för flaket och present till Åsa. Efter lunchen gick jag och Isabell och köpte present till Åsa, två bebisbodys. En "spansk" och en vit där vi typ ska skriva Clase Española. Gulligt. Sen tillbaka till skolan då jag köpte ett hett Katte-linne, har kanske det på kampen får se... Sist blev det mer fika i Vasaparken(?). Denna gång blev det Kemi-fika, fick veta mitt betyg i Kemi B och det blev VG. Är väldigt stolt över det!

/Mikaela


gotti

Har ätit en del goda onyttigheter idag. Pistagebulle, druckit sprite, snickers och nu har jag nyss ätit glass och är sugen på mer men istället tog jag ett stort glass vatten, få se hur det går...


5 dagar kvar till studenten


The Bravey

So give me something to believe
Cause I am living just to breathe


30 maj

Mors dag har firats nu på morgonen. Mamma fick en blus, en blomma, krämer och god frukt. Love u mom.
Det är härligt soligt ute och det skulle inte vara dumt att få lite färg. Men mår inte så super så när värktabletterna kickar in kanske jag kan orkar gå ut.

kebab

Igår kväll blev det middag och därpå mys med prat i flera timmar. Timmarna bara gick utan att man märkte det. Det var väldigt skönt där på Sofies balkong, utomlands känsla. När vi bara var fyra kvar och började bli trötta bestämde vi oss för att somna i sofforna men då kände vi regndroppar och det tog inte lång tid innan alla dynor och filtar var undan plockade. Sedan cyklade jag hem och låg i sängen vid tre.
Idag har jag städat och varit på Ikea. Solen har kommit fram efter allt regn så det kanske blir en promenad men nu blir det lasagne, yum.


8 dagar kvar till studenten

tältning med skolan för typ ett år sen, blött så blött och trött så trött

1:a av hur många?

Tog min första körkortslektion hos en körskola i tisdags. Cyklade dit, var förkyld (är fortfarande) och dog nästan av överansträngning. Men det gick bra, fick lite saker att öva på.

9 dagar kvar till studenten


rött och brunt

Jag lämnade in mitt lås + nycklar + mattag i går tisdag. Hej då fina underskåp, har haft dig i tre härliga år. Hoppas du får det lika bra till hösten... du kanske blir utbytt snart. Men gråt inte över det.


skivan

Jag hade det jättekul igår.
Först var jag förbi en snabbis hos Sofie där andra flickor gjorde sig i ordning. Det regnade ganska mycket då så det var ju sådär. Framme på BJ blev det mingel och sen middag. Jag var hungrig kan jag säga så det var gott att äta. Tre lärare var närvarande och två av dom hade tal och den tredje gjorde lite trolleritrick. Kul att Henryk nämnde mig på ett speciellt sätt i sitt tal. Andra två framträdanden var en tjej i klassen som sjöng och en tjej kompade och Ellen höll också tal. Vid efterrätten var det dags för nomineringarna, det blev lite fel med motiveringarna men det blev bra tillslut. Jag blev i varje fall klassens "Skämt", mina skämt är det bara jag skrattar åt. Gillade motiveringen (lägger upp den riktiga sen) men nomineringen kanske är lite taskigt formulerad men det var väl de flesta och jag tar nog the highway.

Till eftersläppet kom det inte jättemycket folk men jag hade det awesome och dansade loss med typ alla i klassen. Ylva kom med en kompis så det var ju kul. Jag hade som sagt grymt kul och dansade loss. Det var dock inte det roligaste att i sista sekunden veta att man ska gå hem själv (min cykel blev ju stulen). Det var läskigt att gå hem själv. Men jag klarade det.

11 dagar kvar till studenten



23 maj

Jag har fått ännu en cykel stulen. Inte kul, inte kul.

i think it's pouring down

Jag hör några regndroppar på fönsterbrädan, betyder det att dessa underbara sommardagar är förbi för den här gången? Men det gör inget. Tänker inte låta vädret påverka hur du mår, även fast det är svårt tror jag att det ger ganska mycket. Men sol på studenten (och Katte-Skrapan kampen om det inte är för mycket att begära) hoppas jag allt på.

Imorgon är det min klasskiva!


13 dagar kvar till studenten


YUM

Har nyss ätit den godaste middagen och vi satt härligt nog ute. Mmmm vad gott det var, hemma gjord potatismos, speciellt och utsökt kött som vi brukar steka men idag grillades det, sås och grönsaker. Jag är mätt men vill bara ha mer när jag skriver det här, det vattnas i munnen.

Fast vem vet snart kanske det blir efterrätt...

i värmen

Har nyss ätit ett gott kokt ägg efter att ha varit ute och joggat i skogen med mamma, pappa och Domique.

tre punkter

  • Har kommit hem efter att ha haft lite grillmys med ett större gäng.
  • På söndag är det skiva!!!!!!
  • På måndag sätts betygen!!!!

14 dagar kvar till studenten


förra året då det blev än lyckad grillkväll, kanske blir det lika bra ikväll...

Let the countdown begin

15 dagar kvar till studenten.

serier, serier, serier

Dags att prata serier. De flesta serier har visat sina säsongsfinaler och man blir ju lite nyfiken på vad som komma skall. Kanalerna i USA har bestämt sig för vilka serier som får åka på ännu en säsong, vilka det är dags att säga farväl till och sen som kommer det såklart några nya serier till hösten också. Här är några serier att säga hej då till Lost, Scrubs, Ugly Betty, Ghost Whisper, 24, Heroes och Melrose Place. Favoritserierna är kvar så som Gossip Girl, 90210, Glee, The Office, House, Life Unexpected, How I Met Your Mother, One Tree Hill (blir 7 säsongen!) och fler men här är åtminstone några roliga. Sen så klart Skins men inte förens våren 2011, The Inbetweeners har ju typ inte ens påbörjat en ny säsong, men snart.

 

Jag har hittat tre nya serier som alla fall kommer till CW och det är Helllcats, Nikita och Plain Jane. Har hittat sneak peaks till två av dom… here you go.

 

Några ansikten man känner igen...

one miss

missade min körlektion idag pga att jag försov mig, shit också. men jag åkte dit när det var tio minuter kvar på min lektion. jag bokade om lektionen och behövde inte betala något, yes!!! men nu kom jag på att jag måste boka om lektionen jag bokade, men det ska nog inte vara några problem.

trött

Skivan igår var kul. Bättre än min första i varje fall. Jag och Linnéa träffade på en del människor vi hängde med. Vi dansade mycket och begav oss hem vid ett. Vi cyklade hem och det var skönnt och shit vad törstig man var. Jag la mig isängen, tod dock ett tag för mig att somna och när jag nästan har somnat känner jag att Martin lägger sig i min säng, efter ett tag går han och han gick tydligen i sömnen, haha.

Sov lite, skulle upp sju, snoozade till 07:52 och var hemifrån klockan 08:15, då hade jag ätit frukost och gjort mig i ordning, känn på den.


raffup

hej dudes, sitter med min sista skoluppgift. behöver dock lite hjälp från pappa och han är inte hemma än. fixar lite mat nu, biologin fortsätter jag med sen. ska på skiva ikväll.

b-e-a-utiful

Jag kanske inte behöver nämna vädret men jag gör det ändå... Underbart väder! Satt ute på håltimmen och åt också glass. Det ledde dock till att jag inte läste kemin. Men det gjorde inte så mycket, kom undan kan man säga.

Snart beger jag mig till Linnéa och gör klart allt inom UF - företaget med kompanjonerna. Sover nog där. Vi måste också köpa lite proviant till kvällen och natten.

1:a skivan

Igår kväll kom Isabell över. Vi gick ut med Domique, velade om vi skulle gå ut eller inte, bestämde oss för att gå ut, gjorde oss i ordning, promenerade till göteborgs nation där det vankades skiva.

Det var inte student priser på drickan, för varmt inne, endast öppet till ett och få folk man kände. Aja vi träffade några, minglade med dom och dansade en låt. Kanske inte jättemycket till kväll men den var ändå helt okej. Det var skönt att gå hem i värmen då man kände att sommaren kommer. Träffade också på en glad Matilda på vägen hem. Vi kom hem vid halv två kanske men somnade inte förens vid fyra. Sedan var det ju underbart att vakna till solen imorse.
Vi kom på en sak jag kan skriva om här på bloggen... om jag gör det visar sig.

Kick-Ass

Såg ju Kick-Ass förra helgen och jag tycker det är dags att skriva något om den.

Jag trodde att filmen skulle vara okej, inget out of the ordinary. Jag menar the cast är ju praktiskt taget bara från komedifilmer, så mer komedi än action antog jag. Kick-Ass blåste omkull mig. Vilken film. Riktig actionfilm men också rolig, mer action än komedi. Kick-Ass är dock inte en vanlig actionrulle, jag tycker att superhjältarna blir opersonliga i de flesta filmer men inte här.

 

 

"Is that a bazooka?
[nods
[Long Pause] Okay."

 


två nya böcker

Nu när skolan börjar lugna sig och jag vet att jag klarade det där svåra fysikprovet har jag lust att börja läsa mer. Köpte mig två böcker idag. Sugen att läsa chick-lit så börjar nog med Elsas Mode.


jos

Var först lite runt i butiker med mamma, pappa, Sebbe och Domique. Sedan gick vi på promenad, slutade precis att regna när vi skulle börja gå, tur. Annars har det ju varit varmt idag! Har jag föresten skrivit om min mun? Skriver igen i så fall. Jag har en visdomstand som painar, hade en liten blåsa på tungspetsen från att ha bränt mig på pizza och den är tack och lov borta nu, men istället för den blåsan har jag fått en ny blåsa innanför överläppen, mellan läppen och tandköttet. TMI? - som Michael Scott brukar säga.

förändring

Snart blir det lite nytt här på bloggen, måste bara få lite inspiration...

det blev ingen skiva

God dag bloggen och alla människor framför sina skärmar.

Igår kväll var lite komsik, där sitter vi i någons vardagsrum och relaxar. Det kommer och går människor som man pratar med. Hej hej. När det vid halv tre var dags att börja dra sig hemåt (gick upp sju) var jag trött, tack att vi fick vara här kramkram. Har någon provat att cykla när ni sover...? Jag gjorde det igår.

 


då var det helg!

Helgen har börjat efter en helt okej skoldag. Någonting minnesvärt från skolan - vi fick våra middagsbiljetter!

Ikväll blir det teater och skiva, trevligt trevligt, förhoppningsvis. nu är frågan bara ska man klä ut sig ikväll? i så fall till vad...? Bokade för övrigt min första körkortslektion idag och det tycker jag är super. Nu ska jag se det nya 90210 avsnittet och ge Domique lite uppmärksamhet. Det är så skönt att ha playstation 3 med internet, kan ju liksom sitta och kolla på hemsidorna i soffan, jag laddar inte ner kollar istället på olika sidor.

 


chips reklam ?


Någon som har förslag på bra frisör i Uppsala?

-

second most watched video on youtube


tönt och 12 år

På gymmet idag såg jag ut som en riktig girly girl. Inte med flit. Jag hade på mig tights med rosa detaljer, sportbh som man såg som också är rosa, lila gympaskor, ljusrosa handskar och lila nagellack. Jag har alltså inte bara en tönt inom mig utan en 12 årig tjej också. 

Få se om jag kan komma fram till allt jag har inom mig? Hittills har jag kommit fram till att jag har en tönt och en 12 årig tjej som bor i mig. Fast dom bor ju inte i mig, dom är en del av mig och bildar den jag är.

mjau

Skolan - hade mitt engelska speech, vilket betyder ingen lektion på onsdag vilket betyder att jag slutar tidigare vilket betyder att helgen kommer ännu tidigare. Kom till kemin, fick lite papper och sluta tidigare, gick hem.

Jag var och tränade på friskis idag, första gången på ett tag. När min träningsperiod hade sin topp var det alltid fullt, nu var det betydligt lugnare. Först cyklade jag en mil och sen gick jag på puls medel. Efter cyklingen kände jag i rumpan och efter passet blev jag andfådd. Bra träning, nu ska jag komma igång igen.

Idag är det skiva, ska inte gå. På onsdag är det också skiva, någon som vill gå? Fast det är på fredag också, hellre då? Fast det är säkert skivor varje dag. Hör av er om ni är sugna!

Kanske skippar att börja träna igen, man kan ju bli rippad på 4 veckor om man följer 2 enkla regler.

måndag

Hello dudes. Måndag, vilket betyder spanska, engelska och kemi. Efter skolan ska jag bara skriva klart ett spanskaarbete. Igår innan jag gick och la mig skrev jag på spanskan, 100 ord, i sängen. Jag kände mig i princip klar men dumt nog råkade jag raderade filen. Tur att jag i varje fall hade allt jag skrivit innan på min andra dator, yes yes. Nu ska jag byta om, sminka mig och gå ut med Domique, märkte nyss att det regnar lite ute...


huge knickers

Vad hände igår då? Jag var ju ledig och var hemma på förmiddagen. Träffade Ylva och vi åt mat, pratade och sedan gick vi och såg Kick-Ass. Bra film. Därefter barer, eld, skog, kyla och människor. Kom hem efter tre och shit vad nedkyld jag var. Var tvungen att gå upp vi nio så jag är lite trött nu.


chips

Chillt med släktingar, sedan regn och kallt. Plus, min mun är helvetet själv.

the bravery

Bara 200 ord kvar på spanska 7 uppsatsen (ska vara ca 700 ord), känns bra. Måste bara komma på ett tema till att skriva om.

När jag i morse gick ut med Domique rullade hon sig i grus/sand och blev helt dammig. Det ledde till att jag badade henne när vi kom hem, hon gillar det inte men efteråt blev hon loca (som vanligt, de flesta hundar blir väl galna eter bad). Nu luktar hon gottigottgott.

7 maj

Idag ska jag vara glad och effektiv. Klockan är typ halv tolv och jag har varit uppe sen nio. Jag har ätit frukost, sett ett the office avsnitt och gått ut med Domique. Nu ska jag städa, duscha, skriva klart spanskan(pepp, pepp) och senare i eftermiddag träffa kompis. Nu kör vi.

Fick föresten min hoodie i onsdags, över förväntan. Snabb frakt, 8 dagar från USA, Florida. Mysigaste tyget och trycket är inte dåligt, ramlar liksom inte av eller hur man ska förklara, sitter verkligen fast.


pretty, just very pretty

Jag vill officiellt presentera min nya bebis, nämnde honom i helgen och det var då jag fick honom. För tidig studentpresent. Han heter Dell Vostro 1220 och är söt, söt, söt.

Ingen minipc utan det är en riktig dator, en bra dator. Har tom cd-spelare som inte minipcs har och han är liten, snäppet större än en mini vilket är perfa!

morgon

torsdag och jag är ledig. så vad står på schemat? ut med D, börja skriva och kanske skriva klart spanska grejen, piano och träna(?).

nu blir det frukost

<3

även fast jag inte är så glad vet jag att jag också har mamma och pappa, blir såklart irriterad och sur på dom men  dom är ändå bäst. sebbe också. hela min familj är bara så bra!

naturally

Känner mig ensam, jag har inte riktigt någon att prata med längre. Jag har Martin att vara glad med och Domique att gosa med men ingen att prata med. Eller jo jag har mig själv och det är verkligen det enda som räknas.
Sedan är allt kaos, skulle kunna gråta till sömns varje dag men det gör jag inte. Har jag blivit känslokall eller slutar man att bry sig efter ett tag, även fast situationen är värre än värst?

2 low


Guilty Pleasure

det är megalite kvar tills studenten. enligt vissa (isabell :P)är en månad mycket men inte enligt mig. så konstigt att gå ut gymnasiet. nu ska jag plugga till det sista skriftliga provet, fysikprov. blir nog sista fysikpluggandet ever. Idag och imorgon gäller det.

big fail

tillbaka till valborg, skrev ju inte så mycke.t men jag hade en trevlig förmiddag. eftermiddagen var tråkig - gjorde ingenting, inte hör man av så många kompisar heller eller så får man inga svar. overall - tråkigste valborg på länge.

Barcelona, te quiero

Que mole, dentro poco es mi graduación.
Dagen är solig och varm, det är maj. Jag har pluggat lite fysik, gjort studentmottagningsinbjudan och även skrivit ett annat brev. Nu ska jag plugga mer fysik, men det gör inget (bara jag får något gjort) eftersom man kan sitta ute och njuta, vilket jag ska göra nu.
Update - grannarna har barnkalas, kan inte sitta ute... småungar.

aldrig balans

Valborg igår

Idag var jag i Stockholm största delen av dagen. Mamma, pappa och jag fikade i Rosendalsträgård och skulle sen knalla men istället blev det en megalång promenad runt hela Djurgården, mina ben och fötter dunkade. Det var ändå bra att jag fick röra på mig rejält för nu har jag fått vilat mig tillräckligt, ny träningsera. Det var något tag jag tränade mycket och så ska det bli igen. Kanske kommer jag tom ut och joggar av fri vilja... Men det var härligt att gå vid vattnet och kolla på husen och komma bort för en liten stund. Sedan kom Vostro.

 

Donnie Darko avslutades kvällen med.

baby nr 2

har blivit med för tidig valp och han heter vostro

RSS 2.0