26 februari


(bild)

 

Jaha, då var man vaken igen. Lite skönt seg i sängen, sen frukost och nu sitter jag här. Bör städa, som alltid, och rensa kläder, som alltid. Får se om det blir skidor. David är på kryssning, åkte igår eftermiddag och kommer hem idag eftermiddag. Får allt se om han lever...


Fett

Quotar mig själv hemcyklandes med David från Gotlands:"Ge mig fett! Jag vill ha fett, hamburgare, pizza eller kebab!"

Dessa cravings ledde till grekisk hamburgetallrik på Norrlands, är man inskriven där är det liksom 2 för 1 på fredagar. Nice. Sen blev det pizza till middag. Fett!!!! Nej men i morgon blir det hurtigt...!(?)

tråk

B-frienden ska på kryssning i helgen och hem helgen efter + ny kurs med mycket föräleläsningar + träning.... hur mycket kommer man få se av honom mån tro... tråkigt. Inte hans fel men ändå är man lite bitter kanske... eller inte bitter, ledsen. Får hitta på annat kul helt enkelt

Blod

Igår kväll bara rann det blod från näsan, verkligen mycket!

Mitt råd: använd aldrig nässpray.
Gjorde det när jag blev förkyld sist, vilket nu har lett till att blodkärlen bli rtunnare och man blöder lättare... sämst. Aja whatevs, ett litet tpis.

Igen!

Femte agusti var mitt senaste  inlägg, sedan dess har det hänt mycket! Men det visas med tiden! Nu kör jag igen, bloggar alltså. Kul? Kanske, jag får se.

RSS 2.0